Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 31

Vilniuje atidarytas paplūdimio tinklinio aikštelių kompleksas „Credit24 Arena“

Vilniuje, prie Baltojo tilto, atidaryta atnaujintų paplūdimio tinklinio aikštelių kompleksas „Credit24 Arena”. Toks kompleksas greitai bus įrengtas ir Klaipėdos 2-ajame Melnragės paplūdimyje, paplūdimio tinklinio aikštelės bus įrengtos bei atnaujintos ir kituose šalies miestuose.
„Credit24 Arena“
„Credit24 Arena“ / 15min.lt nuotr.

Tokiu būdu siekiama didinti visuomenės susidomėjimą šiuo sportu ir sudaryti galimybę profesionalioms paplūdimio tinklinio komandoms tinkamai pasiruošti Lietuvos atstovavimui tarptautinėse varžybose.

Tinklinio aikštelių komplekso „Credit24 Arena” atidarymo dieną susirinkusiems svečiams buvo pristatyti jau nuveikti darbai bei aikštyne vykdoma veikla, taip pat artėjančio paplūdimio tinklinio sezono planai. Jau šią vasarą entuziastai ir profesionalai džiaugsis naujomis, sutvarkytomis ir visus standartus atitinkančiomis paplūdimio tinklinio aikštelėmis.

Pasak aikštynų atnaujinimo ir įrengimo iniciatorės, įmonės „Credit24” vadovo Augusto Štaro, paplūdimio tinklinis Lietuvoje turi gan didelį gerbėjų ratą ir didžiulį potencialą. Juk būtent paplūdimio tinklinio bilietai pirmiausia išparduodami olimpinėse varžybose. Tai dinamiškas, veržlus ir gražus žaidimas, o šio sporto ekspertai Lietuvoje įžvelgia puikias galimybes paplūdimio tinkliniui ir toliau populiarėti.

„Džiaugiamės, kad viena savo srities lyderių „Credit24“ pasirinko bendradarbiavimą su paplūdimio tinklinio judėjimu Lietuvoje, ši iniciatyva pakels Lietuvos paplūdimio tinklinį į tokį lygį, kuomet nacionalinės šalies rinktinės ir paplūdimiuose, ir specialiai įrengtose salėse galės kovoti dėl apdovanojimų. Be to, norime padėti tobulėti ir jauniesiems atletams bei tinklinio mėgėjams, todėl planuojame įrengti aikštynus ne tik Vilniuje ir Klaipėdoje, bet ir kituose šalies miestuose“, - pasakojo paplūdimio tinklinio klubo „Auksma“ atstovas Paulius Mačiulevičius. Šis klubas organizuoja paplūdimio tinklinio turnyrus Lietuvoje ir prižiūri aikštynus „Credit24 Arena”.

Šiais metais bus atidarytas tinklinio aikštynas ir Klaipėdos 2-ajame Melnragės paplūdimyje, bus įrengtos dvi naujos aikštelės Nidoje, atnaujinti Palangos ir Kauno paplūdimio tinklinio aikštynai.

Iniciatyvos pakelti paplūdimio tinklinio lygį Lietuvoje ėmėsi privataus verslo atstovė, įmonė „Credit24“. „Pasinaudodami savo kolegų iš Estijos pavyzdžiu, kurie jau kelerius metus bendradarbiauja su tinklinio sporto atstovais, atnaujina bei įrengia tinklinio aikštynus, skatina gyventojus susipažinti su šia sporto šaka bei ją pamėgti, nusprendėme ir mes prisidėti prie paplūdimio tinklinio populiarinimo Lietuvoje“, - sako A. Štaras.

Pasak „Credit24“ vadovo, tokia iniciatyva ne tik padidins visuomenės susidomėjimą šiuo sportu šalyje, tačiau prisidės ir prie profesionalių komandų, galinčių atstovauti Lietuvą, sportinio pasirengimo gerinimo. „Lietuvos paplūdimio tinklinio judėjimui reikėjo patikimo partnerio ir džiaugiamės, kad juo tapus „Credit24” galėsime įgyvendinti savo planus ir projektus šiame ir būsimuose sezonuose“, - pasakoja P. Mačiulevičius.

Planuojama, jog šių metų liepos pradžioje naujose paplūdimio aikštelėse įvyks pirmosios atviros taurės varžybos „Credit24“ taurei laimėti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius