-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 05

„Žalgirio“ arenoje – dviejų stipriausių Lietuvos kovotojų akistata

Gegužės 10 dieną, Kaune, „Žalgirio“ arenos GALA amfiteatre nugriaudės 41-asis Bushido „S.W.A.T." turnyras. Tarptautinė Baltijos Shindokai lyga ir daugumos dabartinių Lietuvos kovinių menų trenerių mokytojas Romualdas Navickas kartu su Lietuvos Bušido federacija pristato tarptautinį kovinių menų turnyrą „S.W.A.T.‘41“, kuriame susikaus gerai žinomi kovotojai iš Rusijos, Lenkijos, Latvijos ir Lietuvos. Turnyro metu bus galima išvysti 12 įnirtingų dvikovų pagal K-1 ir ZST taisykles.
SWAT turnyro dalyviai
SWAT turnyro dalyviai / Dianos Mezenvičienes nuotr.

Pasak Tarptautinės Baltijos Shindokai lygos prezidento R.Navicko, „Žalgirio“ arenoje vyksiantis turnyras žiūrovus pamalonins itin aukšto lygio kovomis.

„Šiame S.W.A.T. turnyro etape pirmą kartą tarpusavyje kovos vieni stipriausių Lietuvos sunkiasvorių kovotojų Tomas Pakutinskas ir Martynas Knyzelis. Jų dvikova turėtų tapti puikiu brangakmeniu šio vakaro kovų karūnoje.

Be to, „S.W.A.T.‘41“ ringe susigrums ir kiti stiprūs kovotojai: H.Lukošiūnas, H.Vikšraitis, K.Bulmeistars iš Latvijos bei pajėgūs varžovai iš Rusijos ir Lenkijos. Manau, kad kovos menų gerbėjai turės neeilinę galimybę puikiai praleisti vakarą jaukioje kamerinėje „Žalgirio“ arenos GALA amfiteatro aplinkoje, stebėdami atkaklias aukščiausio meistriškumo dvikovas“, – sakė Lietuvos kovos menų legenda tituluojamas R.Navickas.

Pagrindinėje kovoje susitiksiantys T.Pakutinskas ir M.Knyzelis yra daugkartiniai „K-1 World“ ir „Heros“ turnyrų nugalėtojai. Jų dvikova bus ypatinga tuo, kad šie sunkiasvoriai (daugiau nei 91 kg kategorija) kovotojai pirmą kartą susigrums Lietuvoje. Nors jie yra tapę įvairių Lietuvos ir tarptautinių turnyrų nugalėtojais, tačiau tarpusavyje savo jėgų dar nėra išbandę.

„S.W.A.T.“ turnyrai – tai kovinių sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, kuriuo siekiama populiarinti kovines sporto šakas ir kelti sportininkų meistriškumą. Šiuose turnyruose dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai.

Išskirtinis „S.W.A.T.‘41“ renginys prasidės gegužės 10 d., šeštadienį, 19.00 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius