Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

Zubrui leista grįžti į komandos treniruotes

Po kelio traumos atsigaunančiam Dainiui Zubrui gydytojai davė žalią signalą – Naujojo Džersio „Devils“ puolėjui leista treniruotis su komanda.
D.Zubrus tapo pergalėingo įvarčio autoriumi
D.Zubrus į komandos treniruotes grįš per porą artimiausių dienų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, jau daugiau nei savaitę individualiai ant ledo besitreniruojantis 31 metų lietuvis komandos treniruotėse pasirodys ne anksčiau kaip po dviejų dienų. Taip pranešė „Devils“ klubo generalinis direktorius Lou Lamoriello.

„D.Zubrų apžiūrėję gydytojai leido lietuviui sportuoti su komanda. Tačiau prie bendrų treniruočių jis prisidės tik po poros dienų“, – oficialiai „velnių“ svetainei internete pasakojo L.Lamoriello.

Nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio be D.Zubraus rungtyniaujanti „Devils“ ekipa pastaruoju metu įklimpo į nesėkmių liūną – pralaimėjo tris susitikimus iš eilės.

Pirmadienį Naujojo Džersio ledo ritulininkai  svečiuose 0:4 (0:2, 0:2, 0:0) neprilygo Niujorko „Islanders“ komandai. „Devils“ (65 tšk.) tai buvo 15-as pralaimėjimas per 47 šiame NHL lygos sezone žaistas rungtynes, tad „velniai“ buvo priversti užleisti Rytų konferencijos lyderių poziciją.

„Tai turbūt blogiausias mūsų pralaimėjimas šį sezoną. Nežaidėme gerai nei puolime, nei gynyboje. Atrodėme pavargę. Manau, žaidėjai yra pavargę nuo nuolatinių kelionių ir dvikovų išvykose. Artimiausiu metu žaisime keletą mačų namuose ir tai turėtų atgaivinti komandą“, – po skaudžios nesėkmės sakė „Devils“ treneris Jacques'as Lemaire'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius