Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boksas: britas bandys atimti iš vokiečio pasaulio čempiono titulą

Šį savaitgalį per „Viasat Sport Baltic“ kanalą – dar viena dovanėlė bokso gerbėjams. Šeštadienį, 00.00 val., prasidės tiesioginė transliacija iš Vokietijos miesto Rostoko, kur pirštines surems vokietis Jurgenas Brahmeris ir britas Enzo Maccarinelli.
Enzo Maccarinelli
Enzo Maccarinelli / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Tai bus mūšis dėl WBA (Pasaulio bokso asociacijos) planetos čempiono titulo pussunkio svorio kategorijoje (iki 79,4  kg). Nugalėtojo vardą gins Vokietijos boksininkas. Jis vadinamas dvikovos favoritu, bet britas pasiryžęs paklupdyti varžovą.

35 metų 181 cm ūgio J. Brahmeris profesionalų ringe iškovojo 42 pergales (31 nokautas), patyrė 2 pralaimėjimus. Jis mėgėjų varžybose laimėjo net 95 kovas iš 100. Šis Vokietijos atletas yra buvęs WBO (Pasaulio bokso organizacijos) pasaulio čempionas.

Iš Velso kilęs 33 metų E. Maccarinelli, kuris yra 12 cm aukštesnis už oponentą, profesionalų varžybose įveikė 38 varžovus (30 nokautų), suklupo 6 kartus. Šis Didžiosios Britanijos boksininkas anksčiau buvo WBO planetos čempionas pirmojo sunkaus (kreiserio) svorio kategorijoje (iki 90,8 kg).

Prieš J. Brahmerio ir E. Maccarinelli akistatą „Viasat Sport Baltic“ parodys dvi įžangines kovas.  Vokietijos atstovas Jackas Culcay ir prancūzas Salimas Larbi grumsis dėl „Inter-Continental“ pasaulio čempiono titulo antrojo pusvidutinio svorio kategorijoje (iki 69,9 kg). Jėgas taip pat išmėgins vokietis Tyronas Zeuge ir rumunas Gheorghe Sabau. Tai bus antrojo vidutinio svorio kategorijos  (iki 76,2 kg) mūšis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius