-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bokso legenda Lewisas: „Haye įveiktų vieną iš brolių Kličko“

Didžiosios Britanijos bokso legenda, buvęs pasaulio sunkaus svorio čempionas, Lennoxas Lewisas pareiškė tikįs, jog naujasis planetos čempionas pagal WBA versiją Davidas Haye yra pajėgus įveikti vieną iš brolių Kličko – IBF ir WBO versijos čempiono diržų savininką 33 metų Vladimirą.
V.Kličko ir D.Haye dvikova neįvyks
D.Haye ir Vladimiro Kličko dvikova jau turėjo įvykti šią vasarą, tačiau paskutiniu metu ji buvo atšaukta dėl treniruotėje brito patirtos traumos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tuo tarpu D.Haye dvikova su penkeriais metais vyresniu Vitalijumi (pasaulio čempionu pagal WBC versiją), anot L.Lewiso, būtų kur kas sudėtingesnė.

„Jeigu rinktis iš dviejų Kličko, tai Vladimiras yra silpnesnis, - rėžė 44 metų L.Lewisas, kuris paskutinę savo kovą profesionaliame bokso ringe pralaimėjo būtent Vitalijui Kličko. - Vitalijus yra kur kas neparankesnis – aukštas, atletiškas. Be to, jis puikiai moka pasinaudoti savo privalumais.“

L.Lewisas taip pat prisipažino likęs sužavėtas, kai D.Haye praėjusią savaitę nuskriaudė favoritu laikytą Rusijos bokso milžiną Nikolajų Valujevą.

„Džiaugiuosi dėl jo ir dėl Didžiosios Britanijos. D.Haye kovėsi su daug didesniu ir sunkesniu varžovu, tačiau jis pasinaudojo savo smegenimis iš šiuos trūkumus pavertė privalumais. Jis išnaudojo savo greitas kojas, tačiau, kaip jau minėjau, kautis su Vitalijumi būtų kur kas sudėtingiau“, - dėstė buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas.

Įdomu, jog D.Haye šią vasarą jau turėjo galimybę suremti kumščius su Vladimiru Kličko, tačiau prieš pat birželio 20 d. Gėlzenkirchene (Vokietija) turėjusią įvykti didžiulį ažiotažą kėlusią dvikovą britas susižeidė treniruotėje ir kovą atšaukė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius