Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bokso ringe dėl pasaulio čempiono titulo anglas kovos su brazilu, o meksikietis su kubiečiu

„Viasat Sport Baltic“ kanalas neleidžia nuobodžiauti bokso gerbėjams. Šeštadienio vakarą ir sekmadienio naktį bus parodytos dvi intriguojančios bokso kovos.
Saulis Alvarezas
Saulis Alvarezas
Temos: 1 Boksas

Liepos 12 d. 22.00 val. prasidės tiesioginė transliacija iš Liverpulio, kur į kovą stos anglas Tony Bellew ir brazilas Julio Cesaras. Tai bus akistata dėl WBO (Pasaulio bokso organizacijos) „International“ titulo pirmojo sunkaus (kreiserio) svorio kategorijoje (iki 90,8 kg). Čempiono diržą gins ringo šeimininkas.

Buvęs kikboksininkas 31 metų T. Bellew profesionalų varžybose iškovojo 21 pergalę (13 nokautu), patyrė 2 nesėkmes, vieną kovą baigė lygiosiomis. 36 metų J. Cesaras 26 kartus laimėjo (23 nokautu), dusyk suklupo.

Liepos 13 d. 4.00 val. prasidės tiesioginė transliacija iš JAV azartinių lošimų sostinės Las Vegaso. Čia pirštines surems garsūs boksininkai – meksikietis Saulis Alvarezas ir kubietis Erislandy Lara. Tai bus antrojo pusvidutinio svorio kategorijos (iki 69,9 kg) kova.

24 metų S. Alvarezas yra buvęs WBC (Pasaulio bokso tarybos) ir WBA (Pasaulio bokso asociacijos) pasaulio čempionas. Titulą jis prarado pernai, kai neatsilaikė prieš garsųjį amerikietį Floydą Mayweatherį. Tai buvo pirmasis ir kol kas vienintelis meksikiečio pralaimėjimas profesionalų ringe. Jis laimėjo 43 kovas (41 nokautu), vieną mačą baigė lygiosiomis.

S. Alvarezas dažnai vadinamas „El Canelo“ (išvertus iš ispanų kalbos „cinamonas“) dėl raudonos jo plaukų spalvos.

S. Alvarezas dažnai vadinamas „El Canelo“ (išvertus iš ispanų kalbos „cinamonas“) dėl raudonos jo plaukų spalvos.

31 metų E. Lara 2005 metais tapo pasaulio mėgėjų čempionato nugalėtoju pusvidutinio svorio kategorijoje (iki 66,7 kg). Jis, kaip ir S. Alvarezas, profesionalų varžybose yra patyręs vos vieną nesėkmę – 19 pergalių (12 nokautu), 2 lygiosios. Jis 2011 metais nusileido amerikiečiui Paului Williamsui, bet daugelio bokso specialistų nuomone, pergalės buvo vertas Kubos boksininkas.

E. Lara 2007 metais iš Kubos buvo pabėgęs į Braziliją, bet iš šios šalies sugrąžintas į tėvynę. Jam buvo skirta bauda, tačiau tai sportininko neišgąsdino. 2008 metais jis kateriu pasiekė Meksikos krantus. Vėliau gyveno Vokietijoje, Hamburge, o dabar JAV mieste Hjustone.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius