Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 23 /2011 09 24

Bokso turnyras „Bigger's Better“: Sergejaus Maslobojevo debiutas nepavyko, 15 tūkst. JAV dolerių susižėrė rumunas

Penktadienio vakarą „Siemens“ arenoje, Vilniuje, vykęs tarptautinis profesionalaus bokso turnyras „Bigger's Better 7“ vieninteliam jame dalyvavusiam lietuviui nesusiklostė sėkmingai. Sergejus Maslobojevas pralaimėjo ketvirtinalio kovą rumunui Constantinui Bejenaru, kuris ir tapo aštuonių dalyvių turnyro nugalėtoju.
Sergejus Maslobojevas (dešinėje)
Sergejus Maslobojevas (dešinėje) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pergalę prieš S.Maslobojevą rumunui po trijų raundų kovos lėmė teisėjų sprendimas. Pusfinalyje C.Bejenaru netikėtai lengavi įveikė ukrainietį Maksimą Pediurą. Pastarasis ketvirtfinalyje įveikė Vokietijai atstovaujantį tukrą Ozcaną Cetinkaya.

Finale rumunas C.Bejenaru, beje, pats žemiausias turnyro dalyvis, į nokdauną pasiuntė baltarusį Aleksą Kričanovskį ir triumavo, laimėdamas ne tik kelialapį į finalinį „Bigger's Better“ turnyrą Kroatijoje, bet ir 15 tūkst. JAV dolerių čekį.

A.Kričanovskis į finalą iškopė įveikęs lenką Tomaszą Sararą bei net 130 kg sveriantį Danijos boksininką Mouradą Raidą. Pastarasis pirmojoje kovoje be didesnio vargo susitvarkė su švedu Tofanu Tofaniu.

24-erių metų S.Maslobojevui tai buvo debiutas profesionalaus bokso ringe. Kovą tarptautinį bušido turnyrą „K-1 Kings of Kings Europe Grand Prix“ laimėjęs klaipėdietis šiuo metu yra pajėgiausias tarp sunkiasvorių K-1 kovotojų Lietuvoje. S.Maslobojevas buvo ne tik jauniausias, bet ir lengviausias „Bigger's Better 7“ turnyro dalyvis.

„Bigger's Better 7“ turnyrą tiesiogiai transliavo 59 šalyse matomas „Eurosport“ kanalas. Varžybų prizų fondą sudarė 30 tūkst. JAV dolerių. Vilniuje vykęs turnyras – vienas iš aštuonių „Bigger's Better“ turnyrų, kurių nugalėtojai susitiks finaliniame turnyre Kroatijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius