Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du Lietuvos boksininkai yra per žingsnį nuo planetos jaunimo pirmenybių medalių

Planetos jaunimo (iki 18 metų) bokso pirmenybėse Azerbaidžano sostinėje vos vienas žingsnis nuo bronzos apdovanojimo skiria Lietuvos atstovus Evaldą Petrauską bei Ričardą Kuncaitį.
boksas, pirštinės, ringas
Vos vienas žingsnis nuo bronzos apdovanojimo skiria Lietuvos atstovus Evaldą Petrauską bei Ričardą Kuncaitį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Medalis Boksas

Svorio kategorijos iki 60 kg aštuntfinalyje ketvirtadienį E.Petrauskas 4:0 nugalėjo italą Donato Cosenzą ir penktadienį ketvirtfinalyje kovos su ringo šeimininku Kamranu Bachšalijevu, kuris iš tolesnės kovos eliminavo turką Huseyiną Karslioglu – 5:0.

R.Kuncaitis svorio kategorijos iki 64 kg šešioliktfinalyje rezultatu 10:1 sutriuškino vengrą Gergo Benę ir ketvirtfinalyje pirštines surems su rusu Vitalijumi Dunajcevu.

Rusijos boksininkas aštuntfinalyje iš tolesnės kovos eliminavo Kinijos atstovą Jiaminą Wu – 9:4. Iškopti į ketvirtfinalį ir tęsti kovą dėl medalio nepavyko Deividui Čekanauskui. Svorio kategorijos iki 69 kg aštuntfinalio kovą lietuvis 4:10 pralaimėjo Danui Aharonovui iš Izraelio.

Pasaulio čempionatas Baku yra ir atrankos turnyras į pirmąsias jaunimo vasaros olimpines žaidynes, kurios rugpjūčio mėnesį vyks Singapūre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius