Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Eimantas Stanionis tikisi įrodyti pranašumą prieš skaudų pralaimėjimą primenantį varžovą

Boksininkas Eimantas Stanionis sekmadienį 18:30 val. Lietuvos laiku pirmą kartą žengs į olimpinį ringą. Svorio kategorijoje iki 69 kg lietuvis pirmajame rate surems pirštines su Kinijos kovotoju Liu Wei.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / Vytauto Dranginio nuotr.

Varžovas E.Stanioniui yra gerai pažįstamas. Su juo lietuvis yra kovojęs pasaulio čempionato ketvirtfinalio kovoje, kurią pralaimėjo 1:2 ir neteko galimybės kautis dėl medalio.

„Šį kartą aš jau esu nebe tas, koks buvau – esu patobulėjęs ir tikiuosi įrodyti savo pranašumą. Aš turėčiau laiku pasitikti varžovą, neleisti jam pradėti atakų, nes jis atlieka po daug smūgių, ir pats turiu kontratakuoti.

Esu pilnai pasirengęs, turėjau dvi rimtas stovyklas. Su Anglijos rinktine, kuri yra viena geriausių Europoje ir su Rusijos rinktine, kurią galima pavadinti elitine. Esu puikios formos“, – užtikrintai kalbėjo olimpinių žaidynių debiutantas.

21 metų boksininkas tiki, kad didžiosios jo karjeros pergalės dar laukia ateityje, tačiau Rio pažadėjo atiduoti visas jėgas ir iš savęs išspausti maksimumą.

Vytauto Dranginio nuotr./Eimantas Stanionis
Vytauto Dranginio nuotr./Eimantas Stanionis

„Susirinko 28 patys stipriausi boksininkai – man labai daug reiškia būti tarp jų. esu jaunas, manau, kad man dar visos pergalės yra ateityje.

Mano svajonė yra tapti profesionalų boksininkų čempionu – tai gal didesnis pasiekimas. Olimpinėse žaidynėse, aišku, svajoju apie auksą. Tačiau iki jo toli reiktų nueiti, sunkūs man burtai iškrito. Jei viskas gerai, laukia labai sunkios kovos.

Paskui tektų kautis su labai stipriu Uzbekistano kovotoju, o dėl medalio – su olimpiniu čempionu iš Kubos. Bus tikrai sunku, bet rankų nenuleisiu“, – pažadėjo E.Stanionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius