-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos jaunių bokso čempionato starte Ukrainoje dvi lietuvių nesėkmės

Pirmadienį Ukrainoje prasidėjo Europos jaunių (iki 16 metų) bokso čempionatas, kuriame tarp 217 dalyvių iš 30 valstybių kovos ir aštuoni Lietuvos atstovai, praneša Lietuvos bokso federacija.
Bokso pirštinės
Lietuviams turnyro starte nesisekė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 1 Boksas

Deja, pirmąją varžybų dieną lietuviai nenudžiugino: Aurimas Salatka (svorio kategorija iki 46 kg) 0:4 pralaimėjo armėnui Henrikui Mokojanui, o supersunkiasvoris Rytis Čepas (virš 80 kg) aštuntfinalyje po lygiųjų 3:3, mažaisiais taškais nusileido bendraamžiui iš Rumunijos Marianui Predai.

„Nors pradžia nesėkminga ir burtai nėra palankūs, iš mūsų jaunųjų boksininkų vis tik tikimės bent vieno medalio“, – optimistiškai nusiteikęs buvo Lietuvos bokso federacijos prezidentas Rimantas Rutkauskas.

Antradienį į ringą kops trys Lietuvos boksininkai: aštuntfinalyje Eimantas Stanionis (52 kg) susitiks su ukrainiečiu Olegu Dovgunu, Igno Kuodelio (54 kg) varžovu bus lenkas Konradas Dąbrowskis ir Ovidijus Aukštkalnis (80 kg) pirštines surems su vengru Lajošu Sarkadi'u.

Antradienį pirmenybių aštuntfinalyje kovos likusieji trys Lietuvos atstovai: Mindaugas Bankauskas (50 kg) susitiks su armėnu Arturu Nersisjanu, Artiomas Volkovas (60 kg) boksuosis su turku Osmanu Tolipu, kuris pirmoje kovoje 3:2 įveikė anglą Luke'ą Sundersą, ir Andrejus Sviridovas (66 kg) kovos su Nikolasu Dijamasu iš Kipro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius