Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holyfieldas nerimsta: duokit Kličko!

Net ir pralaimėjęs dvikovą Nikolajui Valujevui bokso veteranas Evanderis Holyfieldas apie karjeros pabaigą nenori net pagalvoti. Dabar jo taikinys – ukrainiečiai broliai Kličko.
Nesugebėjęs įveikti N.Valujevo, E.Holyfieldas tikisi nugalėti brolius Kličko
Nesugebėjęs įveikti N.Valujevo, E.Holyfieldas tikisi nugalėti brolius Kličko / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Geriausia gynyba – puolimas. Neilgai truko, kol 46 amerikietis visiškai susitaikė su pralaimėjimu rusų milžinui N.Valujevui. Dėl pasaulio čempiono titulo kovojęs E.Holyfieldas pralaimėjo taškais, paskui padavė protestą, tačiau nieko nepešė – dvikovos laimėtoju pripažintas Rusijos boksininkas.

Nuosprendį išgirdusi bokso legenda pareikalavo kitų varžovų. „Būtinai noriu tapti dar kartą sunkaus svorio pasaulio čempionu. Dėl to padarysiu viską. Abu Kličko turi suvokti, kad aš jų nebijau. Kovosiu su jais abiem, turiu tai padaryti. Jaučiu, kad vis dar esu geriausias“, – vokiečių spaudai kalbėjo E.Holyfieldas.

Jaučiu, kad vis dar esu geriausias.

Vis dėlto šiuo metu labiausiai jis norėtų revanšo su rusų gigantu. „Jeigu Valujevas nori, esu pasirengęs. Jei viskas baigtųsi taip, kaip yra dabar, būtų labai liūdna. Mane pažįsta visas pasaulis, noriu rašyti istoriją. Tai negali būti pabaiga. Turime kalbėti apie atsakomąją dvikovą“, – susijaudinęs aiškino amerikietis.

Tačiau pirmiausia bokso veteranas turėtų pailsėti. Tai jis ir pats pripažino: „Kova pareikalavo nemažai jėgų. Reikia padaryti pertrauką.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius