-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgėręs alaus ir atstumtas nenorėjusios šokti merginos, boksininkas Evaldas Petrauskas Palangoje sukėlė muštynes

„Na, negražiai išėjo, – po incidento Palangos kavinėje 15min.lt kalbėjo Londono olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas boksininkas Evaldas Petrauskas. Kavinėje sportininkas lankėsi su draugu, vyrai užsuko pasilinksminti jau gerokai po vidurnakčio.
Evaldas Petrauskas
Evaldas Petrauskas / LNK nuotr.

Daugiau nei 7 tūkstančiai žmonių jau tapo 15min.lt SPORTO grupės gerbėjais „Facebook“ tinkle. Prisijunk ir tu, spausk LIKE!

Naktį iš pirmadienio į antradienį Palangos kavinėje „Kaukazietiški patiekalai“ boksininkas išgėrė alaus ir ėmė kalbinti merginas, kvietė jas šokti. Kalbino, ko gero, ne itin mandagiai, nes merginos šokti atsisakė. 18-metė iš Kretingos pasiūlė Evaldui Petrauskui išsiblaivyti. Supykęs boksininkas merginą vadino kale. Ją ir į pagalbą atskubėjusią barmenę Evaldas apipylė alumi. Vėliau pasipriešino apsaugos tarnybos darbuotojams. Vicečempioną sutramdė tik policija.

Ir mane taip pat išvadino. Pasakė kelis žodelius.

Garsus 21-erių Lietuvos boksininkas teigia, kad incidentas su mergina ir kompanija jau išspręstas, visos pusės susitaikė.

„Žinote, šiek tiek buvau išgėręs ir įvyko nedidelis konfliktas kavinėje su viena vaikinų kompanija, tarp kurių buvo ir mergina. Aš leptelėjau apie tuos vaikinukus garsiau ir ne itin gražiai savo draugui, o mergina puolė juos ginti, bandė užstoti. Ir mane taip pat išvadino. Pasakė taip pat kelis žodelius. Mūsų apsižodžiavimas baigėsi tuo, kad aš netyčia apipyliau merginą plastikiniame bokale turėtu alumi. Po to mus išvarė iš kavinės, prisijungė ir apsauginiai“, – pasakojo olimpietis E.Petrauskas.

– Ką jūs pasakėte tai vaikinų kompanijai ir kodėl tie vaikinai nepuolė aiškintis santykių su jumis, o tai darė mergina?

– Suprantate, tie vaikinai išsiskyrė iš visų kavinės lankytojų. Aš ir leptelėjau... Na, jie buvo panašūs į jamaikiečius. Matyt, nieko nesuprato, o mergina viską suprato.

– Kas nugalėjo žodiniame kare?

– Ji taip pat žodžių kišenėje neieškojo. Bet dabar galiu visiems garsiai pasakyti – kitą dieną mes susitikome su ta mergina, viską išsiaiškinome ir ji neturi man jokių pretenzijų. Konfliktas išspręstas.

– Tai reikalų su policija po šio incidento nebus?

– Ne. Mes viską išsiaiškinome, aš atsiprašiau, ji atsiprašė ir mes netapome priešais.

Ot velnias... Žiauriai nemalonu ir gėda...

– Kaip vertinate tą faktą, kad jūs, olimpietis, medalininkas, girtas įsiveliate į konfliktą?

– Tai žiauriai blogai. Gausiu pylos ne tik nuo trenerio, bet ir nuo artimųjų, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto. Ot velnias... Žiauriai nemalonu ir gėda. Blogiausia, kad buvo sulaužytas sportinis režimas – o juk po gero mėnesio reikės kovoti pasaulio bokso čempionate.

– Ar daug išgėrėte? Ir ką gėrėte?

– Alų gėriau. Na, silpnumo minutė įvyko – labai jau norėjosi to alaus. O dabar tas alus man krūva problemų sukėlė... Tai bus tokia pamoka, kurią atsiminsiu visam gyvenimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius