Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Aldo išvadino C.McGregorą „š*** gabalu, kurį mėgsta tik patys airiai“

„Ultimate Fighting Championship“ (UFC) kovotojas Jose Aldo juokiasi iš gandų apie neva sutartą kovą tarp Conoro McGregoro ir bokso žvaigždės Floydo Mayweatherio. 30-metis brazilas neabejoja ir tuo, jog visas pasaulis C.McGregorą laiko „šūdo gabalu“, o dievinamas jis yra tik pačioje Airijoje.
Jose Aldo
Jose Aldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai niekada nenutiks, – apie galimą F.Mayweatherio ir C.McGregoro kovą „Omnisport“ sakė J.Aldo. – Tai nutiks tik tuo atveju, jei to užsinorės UFC. Tuomet tai būtų kova su F.Mayweatheriu ar bet kuo kitu. Jei kovotojas turi kontraktą su UFC, niekieno interesai nebūna aukščiau UFC“, – sakė J.Aldo.

Būtent J.Aldo lapkričio mėnesį buvo paskirtas UFC puslengvio svorio čempionu, kai C.McGregoras, kuriam titulas priklausė, iškovojo ir lengvo svorio čempiono diržą. Pagal UFC taisykles, sportininkas gali turėti tik vienos svorio kategorijos čempiono diržą.

J.Aldo nesikovė nuo 2016 metų liepos, kai „UFC 200“ turnyre įveikė Frankie Edgarą. Prieš tai, 2015 metų gruodį, per 13 sekundžių jis pralaimėjo titulinę kovą C.McGregorui. J.Aldo prašė revanšo, tačiau jo nesulaukęs 2016 metais pasitraukė iš MMA.

Neseniai UFC paskelbė, jog J.Aldo dėl titulo kausis su Maxu Holloway.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conoro McGregoro ir Jose Aldo kova
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conoro McGregoro ir Jose Aldo kova

Kalbėdamas su „Omnisport“, J.Aldo taip pat išreiškė įsitikinimą, jog C.McGregoras mėgstamas yra tik gimtojoje Airijoje. Pasak brazilo, visas likęs pasaulis šio kovotojo tiesiog nekenčia.

„C.McGregoro reputacija jau pakrikusi. Vieninteliai, kurie jį mėgsta, yra Airijos žmonės. Daugiau niekas. Jei paklaustumėte ko nors Brazilijoje ar kokioje kitoje šalyje, niekas neminėtų jo geruoju. Niekas nelaiko jo čempionu. Visi jį laiko šūdo gabalu“.

Galiausiai J.Aldo išvadino airį bailiu, jog nesutiko dėl revanšinės kovos.

„Buvo keli pasiūlymai dėl revanšinės kovos. UFC bandė mus vėl suvesti, tačiau jis to nenorėjo. Bet mano gyvenimas nesisuko aplink jį“, – pridūrė J.Aldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius