Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karatistai ir sporto žurnalistai išbandė grindų riedulį

Tradicinės karatė klubas „Danas“ tęsia tradiciją kasmet klubo šventei pasirinkti vis kitą sporto šaką. Prieš metus karatistai išmėgino jėgas paplūdimio tinklinyje, o šiemet surėmė grindų riedulio lazdas.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Sportoakimirka.lt nuotr.

Jauniausieji „Dano“ auklėtiniai žaidė daug kėlinių tarpusavyje, o iš suaugusiųjų buvo sudarytos keletas komandų, kurios kovojo turnyre. Jame dalyvavo ir tradiciniu „Dano“ švenčių svečiu tampanti Lietuvos sporto žurnalistų federacijos komanda.

Karatistus ir sporto žurnalistus su grindų riedulio pagrindais supažindino ir rungtynėms vadovavo Lietuvos grindų riedulio federacijos sekretorius Andrius Jelaga. Jam renginys paliko puikų įspūdį.

„Smagiai leido laiką ir 8-10 metų vaikai, ir suaugusieji. Visi azartiškai kovojo, buvo smagi šventė, – sakė A. Jelaga. – Karate yra individuali sporto šaka, tačiau matėsi, kad vaikuose yra labai stipri komandinė dvasia. Jie labai palaikė vienas kitą, buvo labai smagu tai matyti“.

„Dano“ įkūrėjas ir prezidentas Norbertas Motiejūnas taip pat liko patenkintas surengta švente: „Dalyvavo klubo nariai, sporto žurnalistai, tėveliai, patys jauniausi sportininkai (kai kuriems yra vos 5-6 metai). Renginys buvo puikus, Visi išėjo linksmi, nors pralaimėjusieji išliejo ir ašarų. Įdomiausia buvo pataikyti į kamuoliuką, smalsu pažiūrėti, į ką tas žaidimas panašus“.

„Dano“ švenčių svečiai – sporto žurnalistai – antrus metus iš eilės pademonstravo savo universalumą. Pernai jiems niekas neprilygo paplūdimio tinklinio aikštėje, šiemet sporto žurnalistai buvo kiek pajėgesni už karatistus ir grindų riedulyje.

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos generalinis sekretorius Gintaras Nenartavičius džiaugėsi, kad su karatistais išbando jėgas įvairiose sporto šakose.

„Labai malonu, kad kolegos iš „Dano“ klubo kviečia mus parungtyniauti tose sporto šakose, kuriose mūsų galimybės yra daugmaž lygios. Karatė iššūkio nedrįstume priimti, – sakė žurnalistas. – Šiandien mūsų pergalė buvo laimės dalykas, laimėjome ne daug taškų, finalas buvo vertas finalo. Buvo smagu, daugiau nei pusė mūsų narių grindų riedulį žaidė pirmą kartą. Džiaugiuosi, kad yra toks klubas, kuris turi savo tradicijas, nebijo žurnalistų, draugauja su žurnalistais. Mes džiaugiamės jų pasiekimais, linkime sėkmės ir visada su malonumu priimame kvietimą pasivaržyti kokioje nors sporto šakoje“.

VIDEO: Karate klubo "Danas" nariai vienai dienai tapo grindų riedulio meistrais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius