Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kasparas Karalis iš Šveicarijos parsigabeno laurus

Šį savaitgalį Šveicarijoje, Stans mieste, vyko tradicinis atviras karate kyokushin vaikų – jaunių čempionatas. Jame puikiai pasirodė ir klaipėdos „Okinava“.
Iš kairės: Vilius Liniauskas, Kasparas Karalis - čempionas kata rungtyje ir bronzos medalio laimėtojas kumite rungtyje, Justas Troinič, Arnas Balčinas - vicečempionas kata rungtyje, Dominykas Mockus ir Danas Januška.
Iš kairės: Vilius Liniauskas, Kasparas Karalis - čempionas kata rungtyje ir bronzos medalio laimėtojas kumite rungtyje, Justas Troinič, Arnas Balčinas - vicečempionas kata rungtyje, Dominykas Mockus ir Danas Januška. / Okinavos nuotr.
Temos: 2 Okinava Karatė

Čempionate savo karate gebėjimus demonstravo virš 320 sportininkų iš 16 šalių (Vokietijos, lenkijos, Rusijos, Ukrainos, Šveicarijos, Vengrijos, Kazachstano ir kt.).

Lietuvai atstovavo 30 sportininkų iš įvairių Lietuvos klubų. Tame tarpe ne tik Lietuvos, bet ir Klaipėdos garbę gynė ir 6 jaunieji „okinaviečiai“: Kasparas Karalis, Vilius Liniauksas, Dominykas Mockus, Arnas Balčinas, Danas Januška ir Justas Troinič.

Nepaisant to, kad kelionė iki Šveicarijos buvo pakankmai tolima ir varginanti, visi Lietuvos atstovai stengėsi nerodyti nuovargio ir kovoti užtikrintai.

Sportininkams jau pirmosiose kovose teko susitikti su būsimais varžybų prizininkais.

KKA „Okinava“ sportininkus lydėjusi Mokytoja Diana Mačiūtė visgi džiaugėsi, jog kovos nebuvo pralaimėtos „sausai“.

Sportininkai kovo metu apskeisdavo efektyviais kojų ir rankų smūgiais ir kovojo taškas į tašką.

Tačiau paskutinėmis kovos minutėmis nuo daugelio Lietuvos atstovų, tame tarpe ir okinaviečių, fortūna nusisuko.

Užtikrintai į kumite rungties prizininkus prasibrovė daugkartinis Lietuvos ir tarptautinių turnyrų prizininkas Kasparas Karalis, kuris tik pusfinalyje nusileido varžovui iš Rusijos.

Jaunesnis Kasparo bendraklubis Arnas Balčinas taip pat pateikė malonią staigmeną, tarp 28 varžovų kata rungtyje iškovojęs vicečempiono titulą.

Paskutines šio sezono karate kyokushin varžybas vainikuos gegužę Belgijoje vyksiantis atviras suaugusiųjų karatė kyokushin čempionatas, kuriame Lietuvos garbę gins ir klubo mokytoja Diana Mačiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius