Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kličko ir Haye susitarė dėl megadvikovos

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBC versiją Vitalijus Kličko Ukrainos spaudai prisipažino pasiekęs preliminarų susitarimą su britu Davidu Haye dėl kitais metais vyksiančios šių boksininkų megadvikovos.
Britas D.Haye ne juokais įsiutino Vitalijų Kličko
Vitalijus (nuotr.) žada atimti iš D.Haye vienintelį ne broliams Kličko priklausiantį pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Netolimoje ateityje planuoju susikauti su D.Haye ir atimti iš jo titulą. Preliminariai jau esame susitarę“, – vienam Ukrainos dienraščių atskleidė savaitgalį kovoje su amerikiečiu Kevinu Johnsonu WBC diržą apgynęs V.Kličko.

Jo teigimu, vienintelė kliūtis, galinti sutrukdyti jau dabar didžiulį ažiotažą keliančiai dvikovai, yra D.Haye, kuris iki planuojamos akistatos dar turės sėkmingai apginti savo pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono pagal WBA versiją titulą kovodamas su Johnu Ruizu.

Tiesa, britas praėjusį mėnesį taip pat pareiškė tikįs 2010 metais susiremti su V.Kličko ir šį mūšį tada pavadino megadvikova.

Jeigu boksininkų kalbos pasitvirtintų ir kitais metais jie galutinai sutartų suremti bokso pirštines ringe, ši dvikova, be jokios abejonės, sukeltų didžiulį šurmulį visame pasaulyje.

Pirmiausia dėl nesibaigiančių skandalingų ir užgaulių D.Haye pareiškimų, antra – V.Kličko pergalės atveju išsipildytų brolių svajonė vienu metu turėti visus įmanomus pasaulio sunkaus svorio bokso čempionų titulus. Mat Vladimirui Kličko priklauso likę du diržai – pagal WBO ir IBF versijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius