Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio bokso čempionas Vitalijus Kličko pavadino Nikolajų Valujevą baimės vergu (video)

Pasaulio bokso čempionas Vitalijus Kličko pavadino rusų milžiną Nikolajų Valujevą savo baimės vergu. Ukrainietis dar kartą apkaltino boksininką „skystablauzdiškumu“. „Nikolajau, užtenka bijoti! Baimės vergystė – pati prasčiausias iš visų vergystės pavidalų. Prisimink tai arba užsiimk kitu sportu“, – sakė V.Kličko.
V.Kličko
V.Kličko / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ukrainietis pareiškė, kad milijonai sirgalių, laukiančių dvikovos Kličko – Valujevas, pavargo žiūrėti į suaugusį vyrą, besielgiantį kaip vaikas. V.Kličko žodžiais, jis pats padarė viską, kad ši dvikova įvyktų, bet N.Valujevo atstovai kelia vis naujas sąlygas.

AFP/Scanpix nuotr./N.Valujevas trokata kerato.
N.Valujevas

Pasaulio čempionas teigė, kad nemato daugiau galimybių derėtis us N.Valujevu: „Kur tai matyta – čempionas mėgina įkalbinti boksuotis pretendentą! Jeigu Nikolajus kada nors įveiks savo baimę, gali būti, kad grįšime prie derybų.“

V.Kličko ir N.Valujevas bandė organizuoti dvikova 2010 metų gegužės 29 dieną. Derybos vyko keletą mėnesių, tačiau kovą buvo nutrauktos, nes abi pusės negalėjo susitarti dėl boksininkų honoraro dydžio.

Birželio pabaigoje N.Valujevas pareiškė, kad ukrainietis pasiūlė jam lipti į ringą spalio mėnesį. V.Kličko – pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBC versiją ir planuoja dvikova rudenį. N.Valujevas anksčiau turėjo pasaulio čempiono titulą pagal WBA versiją, tačiau 2009 metų pabaigoje šį iš ruso atėmė britas Davidas Haye.

VIDEO: Vitali Klitschko speak about Nikolay Valuev

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius