-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kličko pirštines surems su ambicingu lenku

Pasaulio sunkaus svorio čempionas pagal WBC versiją Vitalijus Kličko savo titulą gins dvikovoje su lenku Albertu Sosnowskiu.
V.Kličko tikisi partiesti rusų milžiną
V.Kličko gerbėjams žada nepamirštamą reginį. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ukrainos ir Lenkijos boksininkų mūšis vyks gegužės 29 dieną „Schalke 04“ futbolo klubo stadione Gelzenkirchene (Vokietija).

„A.Sosnowskis yra patyręs, greitas ir galingas boksininkas, kuris padarys viską, kad atimtų iš manęs diržą. Tačiau padarysiu viską, kad taip nenutiktų. Pažadu savo gerbėjams nepamirštamą vakarą“, – antradienį pranešdamas apie būsimą dvikovą kalbėjo 38 metų V.Kličko.

Europos bokso sąjungos čempionas A.Sosnowskis, per karjerą iškovojęs 45 pergales, dukart pralaimėjęs ir kartą su priešininku išsiskyręs lygiosiomis, balandžio mėnesį Londone (Anglija) turėjo ginti savo titulą kovoje su britu Audley Harrisonu, bet atšaukė šį mūšį dėl galimybės suremti pirštines su V.Kličko.

„Mano svajonė išsipildė. Jau ruošiausi dvikovai su A.Harrisonu, bet negalėjau praleisti gyvenimo galimybės susikauti su V.Kličko, – neslėpė lenkas. – Vitalijaus karjeros viršūnė jau seniai praeityje.“

Vitalijaus brolis Vladimiras Kličko, pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBO, IBO ir IBF versijas, savo titulus gins kovo 20 dieną kovodamas su amerikiečiu Eddie Chambersu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius