-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 03 19 /23:27

„KOK World Series 2016“: neįtikėtina – dėl čempiono diržo J.Mockai teko iškęsti du extra raundus

Šeštadienio vakarą į dvikovinio sporto mėgėjų mintis bei širdis ir vėl sugrįžo tradicinis „KOK World Hero's Series 2016” bušido turnyras. 14 bekompromisių kovų – vienas ringas. Lietuvos garbę tarptautiniuose susirėmimuose gynė trylika kone geriausių mūsų šalies kovotojų. Vakaro vinis – pernai lyg supernova sužibęs Julius Mocka nugalėjo vokietį Vladimirą Toką ir tapo pasaulio čempionu.
Julius Mocka
Julius Mocka / Alfredo Pliadžio nuotr.

Turnyro organizatorė Lietuvos bušido federacija ir šįkart paruošė keletą staigmenų dvikovinio sporto aistruoliams. Viena jų – į didįjį ringą po metų pertraukos sugrįžęs Ignas Barysas. Žiūrovų laukė ir revanšinė sportinio keršto ištroškusio Karolio Liukaičio kova prieš latvį.

Vyriškų dvikovų puokštę papuošė dailiosios lyties atstovių mūšis. Tai, pasak organizatorių, sporto fanų pageidavimo išpildymas. Lietuvos garbę moteriškojoje dvikovoje gynė Julija Stoliarenko. Nereikia pamiršti ir pagrindinio vakaro akcento – dėl pasaulio čempiono diržo susikovusio 2015 m. žvaigždės Juliaus Mockos pasirodymo, žadėjusio dar geresnę kovą nei pernai.

Į renginį atvyko sportininkai ir jų gerbėjai iš Nyderlandų, Kipro, Surinamo, Vokietijos, Latvijos, Lenkijos, Moldovos ir Turkijos.

Kovų sąrašas:

-75 kg Raimondas Avlasevičius (Vilniaus „Sparta gym“) prieš Mantą Kondratavičių (Kauno „Dainralfas gym“)

Tai – turnyro atidarymo dvikova. Dulkes nuo ringo pirmieji nupūtė du daugkartiniai SWAT bušido turnyrų nugalėtojai. Pasak Manto trenerio Dainiaus Daukšo, pasiruošimas šiai dvikovai buvo puikus – daug varžybų, gerai suderintas treniruočių bei poilsio laikas. Anot jo, auklėtinis silpnų vietų neturi, o stipriąsias yra gerai išugdęs.

Šie sportininkai vienas prieš kitą susitiko prieš metus. Tuomet teisėjai paskelbė lygiąsias. Ar šįkart paaiškės tikrasis nugalėtojas? Pasirodo, ne.

Pirmoji vakaro dvikova – pirmosios lygiosios. Vaikinams ir vėl nepavyko išsiaiškinti, kuris stipresnis. 

Alfredo Pliadžio nuotr./„KOK World GP Series 2016“
Alfredo Pliadžio nuotr./R.Avlasevičius prieš M.Kondratavičių

Duotas startas vakaro kovoms. Pirmasis iš brolių Lukošiūnų žengia į ringą.

-71 kg Mindaugas Narauskas (Kauno „Titanas“) prieš Naurį Lukošiūną (Kauno „Cunamis“)

Mindaugas Narauskas pirmą kartą karjeroje kovojo šio turnyro vakarinėje dalyje. Jo treneris Marius Misiūnas prisipažino varžovo neanalizavęs, tik žinąs, jog jis geras kovotojas ir geras žmogus.

Alfredo Pliadžio nuotr./ „KOK World Hero's Series 2016”: Mindaugas Narauskas prieš Naurį Lukošiūną
Alfredo Pliadžio nuotr./ „KOK World Hero's Series 2016”: Mindaugas Narauskas prieš Naurį Lukošiūną

Pirmajame raunde kiek aktyvesnis buvo „Cunamio“ kovotojas, tačiau titanietis laukė savo. Buvo koncentruotesnis. Antrojo raundo pabaigoje kovotojai apsidovanojo smūgių krušomis, tačiau abu išsilaikė ant kojų. Nauris vis bandė atlikti tikslų suktuką koja ar alkūne. Tačiau tai nepasiekė savo tikslo. 

Trečiajame raunde „Cunamio“ kovotojas atliko puikių smūgių, tačiau teisėjai nusprendė skirti dar vienas lygiąsias. Kauniečiai draugiškai pasveikino vienas kitą.

-71 kg Konradas Czopowiczas (Lenkija) prieš Martyną Jasiūną (Lietuva)

Martynas, nors ir labai jaunas, stebina pakankamai gausiu gerbėjų būriu. Šiemet mokyklą baigiantis sporto klubo „Vendetta“ atstovas jau užsitarnavo savo vardą kovinio sporto pasaulyje ir į „Siemens“ arenos ringą žengia nebe pirmą kartą. Jį daugiau nei dešimt metų treniruoja paties tėtis Žydrūnas Jasiūnas. 

Alfredo Pliadžio nuotr./„KOK World GP Series 2016“: Konradas Czopowiczas  prieš Martyną Jasiūną
Alfredo Pliadžio nuotr./Konradas Czopowiczas prieš Martyną Jasiūną

Vis dėlto, prisiminimai iš rudens turnyro Martynui – patys juodžiausi. Tuomet varžovas iš Nyderlandų, tas pats, kuris šeštadienio vakarą susikovė su Henriku Vikšraičiu, pasiuntė jį į skaudų nokautą.

Pirmajame raunde Martynas užtikrintai spaudė savo varžovą į kampą, prie ringo virvių. Tačiau buvo atsargus. Ir visko neatidavė iki galo. Antrajame raunde protrūkio žiūrovai taip pat neišvydo.

Trečiajame lietuvis atliko puikų smūgį į korpusą ir iškart koja į veidą, tačiau visos kovos metu atrodė, kad Martynas nepersistengia. Vis dėlto, tai nesutrukdė jam kelti rankas į viršų. Pirmoji tarptautinė vakaro dvikova – pirmoji lietuvio pergalė.

-71 kg Felixas Minnersis (Vokietija) prieš Herkų Lukošiūną (Lietuva)

Į ringą žengė antrasis Lukošiūnų šeimos narys. Pirmajame raunde Herkus laikė kovos vadžias savo rankose. Puikiai tikrino koja vokiečio korpusą. Antrajame raunde jau Vokietijos atstovas stengėsi parodyti, ką moka. Tačiau po trečiojo nebeliko abejonių – kapituliavo lenkas, kapituliuoja ir vokietis. Antroji iš eilės lietuvių pergalė. 

-62 kg Martyna Czecha (Lenkija) prieš Juliją Stoliarenko (Lietuva)

Vilniaus „Siemens” arenoje 22 metų mergina kovojo pirmą kartą. Priešininkę jai surasti buvo itin sunku, tačiau kovotoja džiaugėsi, jog pagaliau dvikovos metu ją gynė savos sienos. Visaginietė jau dešimt metų užsiima šiuo sportu ir ringe atstovauja sporto klubui „Fighter House/Roger Gracie Academy”.

Per dešimtmetį ji spėjo tapti Shindokai kan karatė, Kyokushinbudokai kan karatė, K-1, Muaythai ir Brazilų Jiu Jitsu Lietuvos, Europos bei pasaulio čempione.

Alfredo Pliadžio nuotr./Julia Stoliarenko ir Martyna Czech
Alfredo Pliadžio nuotr./Julija Stoliarenko ir Martyna Czecha

Merginų dvikova vyko pagal MMA taisykles. J.Stoliarenko visiems pažadėjo ne ką mažiau už vyrų dvikovas kvapą gniaužiančią kovą.

Lietuvės priešininkė – Lenkijos atstovė Martyna Czecha. 7 cm aukštesnė kovotoja turi brazilų Jiu Jitsu rudą diržą, kuris šiame kovos mene parodo technikos lygį. O tai reiškia, kad priešininkė – itin pavojinga kovojant ant ringo grindų. Savo istorijoje ji turi pergalę prieš dabartinę UFC kovotoją iš Lenkijos.

Alfredo Pliadžio nuotr./Martyna Czecha (Lenkija) prieš Juliją Stoliarenko (Lietuva)
Alfredo Pliadžio nuotr./Martyna Czecha (Lenkija) prieš Juliją Stoliarenko (Lietuva)

J.Stoliarenko stiprybė – universalumas. Ir – muzika, su kuria ji žengė į ringą. Galingas metalas padėjo lietuviai susikaupti.

Žiūrovų tarpe pasigirdo dainos apie „lietuvaitę ilgakasę“: moterų kova – retas reiškinys bušido ringe.

Pirmąjį raundą vyko žvalgyba. Julija bandė „kabliuku“ vožtelti varžovei, tačiau paguldyti ant ringo grindų lenkės nepavyko. Visas penkias minutes kovotojos išstovėjo ant kojų. Nebandė imtyniauti.

Antrajame raunde lietuvė jau kovojo kruvina nosimi, tačiau pati atliko puikų smūgį varžovei koja į veidą. Veiksmas ant ringo grindų persimetė tik likus dvidešimčiai sekundžių. Tačiau nieko tikslingo nuveikti nepavyko. Skelbiamos trečiosios vakaro lygiosios. Julijos debiutas nesugadintas.

-65 kg Kyriakosas Alepidisas (Graikija) prieš Deividą Danylą (Lietuva)

Deividui teko prieš kovą mesti 6 kg nereikalingo svorio. Pernai Tailande technikos subtilybių bei patirties iš geriausių Muaythai trenerių pasisėmęs Kauno „Titano“ sporto klubo atstovo priešininkas iš Kipro atvyko prieš savaitę. Treniravosi jis Vilniaus sporto klubuose, rinko informaciją apie Deividą, kuris tikino esąs pasiruošęs „super“. Lietuvis žadėjo pademonstruoti visai kitokį save.

Jo treneris M.Misiūnas patikino paruošęs savo auklėtinio priešininkui iš saulėtosios salos keletą staigmenų.

Alfredo Pliadžio nuotr./Deividas Danyla
Alfredo Pliadžio nuotr./Deividas Danyla

Pirmajame raunde Deividas rodė tai, ką išmoko Tailande. Čaižūs kojų smūgiai talžė tiek varžovo veidą, tiek kojas, tiek korpusą. Tačiau taip laukiamo pirmojo vakaro nokdauno žiūrovai per du pirmus raundus neišvydo.

Publika ėmė skanduoti „Lietuva, Lietuva“. Tačiau tai tris darbinius raundus atidirbusio Deivido atakuoti aštriau neįkvėpė. Vis dėlto, to užteko. Teisėjų verdiktas – pergalę švenčia lietuvis. 2:1.

-71 kg Jordys Laretas (Surinamas) prieš Henriką Vikšraitį (Lietuva)

Prieš kovą Henrikas atskleidė savo silpnybę, kuri atsirado visai neseniai – jo šeimą papildė mažas, išsimiegoti naktimis neleidžiantis, jauniausias narys, tad pasiruošimas jam buvo sunkesnis nei įprastai. Jo priešininkas – gerai pažįstamas, nes yra kovojęs su ne vienu lietuviu.

„Stengsiuosi pakrauti malkų varžovui“, – prieš dvikovą pažadėjo Henrikas.

Į ringą lietuvis lipo skambant spartiečių kovos šūkiams. Jis pažadėjo „kerštą“ už Martyną Jasiūną. Ar bus pirmasis vakaro nokdaunas?

Ir jis yra! Įspūdinga kovos pradžia. Jau pirmąją minutę Henrikas smūgiuoja į veidą, surinamietis krinta, ir bekrisdamas dar gauna smūgį iš kojos. Nokdaunas! Vis dėlto varžovas atsistoja. Kovotojams atlikti itin tikslius smūgius kiek trukdė skirtingas ūgis.

Nuskambėjus kovos baigties gongui, abejonių nelieka – dar viena Lietuvos pergalė ir bene gražiausia iki tol vakaro dvikova. H.Vikšraitis kelia rankas į viršų. Puikus revanšas M.Jasiūno vardu. 

„Skiriu šią pergalę savo dukrytei. Nors ji dar labai maža ir nieko nesupranta“, – po kovos tikino H.Vikšraitis.

Alfredo Pliadžio nuotr./Jordys Laretas (Surinamas) prieš Henriką Vikšraitį (Lietuva)
Alfredo Pliadžio nuotr./Jordys Laretas (Surinamas) prieš Henriką Vikšraitį (Lietuva)

-67 kg Arturas Drazekas (Lenkija) prieš Igną Barysą (Lietuva)

Igno Baryso bušido gerbėjai ringe nematė kone metus. Pats kovotojas prisipažino „žiauriai“ pasiilgęs jausmo, kuris užplūsta žengiant ringo link. Jis tikino pasiruošimą atlikęs įvairiuose Lietuvos sporto klubuose: tai padėjo išbandyti save, prisitaikyti prie įvairiausių aplinkybių.

„Turi planą, kol praleidi smūgį. Visi planai tuomet žlunga. Reikia dirbti taip, kaip treniruotėje“, – prieš kovą prisipažino Ignas.

Tik prasidėjusi, dvikova greitai baigėsi. Ignas į ringą sugrįžo su trenksmu. Įspūdingas nokautas net neįpusėjus pirmajam raundui. Besisukant, koja į varžovo barzdą. Publika ėmė šėlti. Švęsdamas pergalę Ignas atliko suktuką.

 

Alfredo Pliadžio nuotr./Arturas Drazekas (Lenkija) prieš Igną Barysą (Lietuva)
Alfredo Pliadžio nuotr./Arturas Drazekas (Lenkija) prieš Igną Barysą (Lietuva)

+93 kg Aryas Sheikhas Hosseinis (Nyderlandai) prieš Tomą Pakutinską (Lietuva)

Gausų gerbėjų būrį turintis, ištverme ir fizine jėga pasižymintis sporto klubo „Rings“ sunkiasvoris kovotojas Tomas Pakutinskas pagarsėjo greitomis kovų baigtimis bei pribaigiančiu smaugimo veiksmu. Kad ir kaip tai patiktų žiūrovams, šįkart kovotojas norėjo pokyčių. „Stengsiuosi daugiau dirbti rankomis, o ne tik smaugti, smaugti, smaugti… Kiek galima”, – juokdamasis retoriškai prieš vakaro pasirodymą klausė tauragiškis.

Alfredo Pliadžio nuotr./Tomas Pakutinskas
Alfredo Pliadžio nuotr./Tomas Pakutinskas

Šįkart jo priešininkas – vieno garsiausių Olandijos sporto klubo „Mike's gym” atstovas, įspūdingų fizinių duomenų Aryas Sheikhas Hosseinis. Ar dvikova baigsis, kaip įprasta, dar pirmajame raunde? Tomo fanams tai būtų dar vienas saldainiukas jų skanėstų krepšelyje.

Paskutinė pirmosios vakaro dalies kova. Smaugikas T.Pakutinskas į ringą žengė skambant jo mėgiamai „Sirota Kazanskaya“ melodijai. 

Žengė ir vėl šventė greitą pergalę. Pažadus jis išpildė – nesmaugė, nors jau norėjo, bet uždaužė gulintį kumščiais. 2:18 min. – tiek tetruko kova. Iš pradžių T.Pakutinskas, firmiškai atsirėmęs į ringo virves, bandė suimti olando kaklą. Nepavyko. Kova persimetė ant žemės. Apžergęs priešininką, lietuvis ėmė talžyti jį kumščiais. Teisėjui beliko nutraukti kovą. Olandas kurį laiką nekilo nuo ringo grindų.

Alfredo Pliadžio nuotr./Aryas Sheikhas Hosseinis (Nyderlandai) prieš Tomą Pakutinską (Lietuva)
Alfredo Pliadžio nuotr./Aryas Sheikhas Hosseinis (Nyderlandai) prieš Tomą Pakutinską (Lietuva)

Įspūdingas vakaras lietuviams. Septynios tarptautinės kovos: šešios pergalės ir vienos lygiosios.

VIDEO: Tomo Pakutinsko kova prieš olandą Aryas Sheikhas Hosseinis

-85 kg Aurelas Ignat (Moldova) prieš Valdemarą Kuldą (Lietuva)

Vakaras įsisiūbavo. V.Kulda tiesiog degte degė. Moldavas greitai krito ant ringo grindų. Pradėtas skaičiuoti pirmasis nokdaunas. Teisėjas leido tęsti kovą ir tai priešininkui buvo mirties nuosprendis. Dar vienas skaudus Kuldos smūgis – dar vienas nokdaunas. Kova baigta. Nokautas.

Lietuviai toliau traiškė savo varžovus. V.Kulda perdavė estafetės lazdelę I.Osininui.

-65 kg Dariuszas Skoczekas (Lenkija) prieš Igorį Osininą (Lietuva)

Lietuvos pergalių traukinys toliau važiavo. Įpusėjus pirmajam raundui, I.Osininas pasiuntė lenką ant ringo grindų. „Skraidantis kelis“ buvo toks tikslus, jog varžovas tęsti kovos nebegalėjo. Teisėjas paskelbė jos pabaigą.

Lietuva. Nokautas. Pergalė. I.Osininas kelia rankas į viršų ir perduoda estafetės lazdelę Tadui Jonkui.

-73 kg Bartoszas Zajacas (Lenkija) prieš Tadą Jonkų (Lietuva)

Įkvėptas kitų kolegų pasirodymų, T.Jonkus kovą pradėjo aktyviai. Lenkas per pirmuosius du raundus sugėrė nesuskaičiuojamą smūgių į veidą skaičių. Kai atrodė, kad jis jau tikrai turi kristi ant ringo grindų, nekrito. Netikėtinas kovotojo iš Lenkijos atsparumas smūgiams. 

Vis dėlto, trečiajame raunde T.Jonkui pavyko pasiųsti lenką į nokdauną. Tačiau B.Zajacas vis tiek atsistojo. Neilgam. Antras nokdaunas ir kova baigta. Lietuvis švenčia pergalę. O Lenkijos kovotojui galima paploti už sunkiai protu suvokiamą ištvermę.

-83 kg Vitalijsas Buhrjakovsas (Latvija) prieš Karolį Liukaitį (Lietuva)

Tai kova – revanšas. Vienas geriausių Lietuvos kovotojų šiam latviui Rygoje nusileido 2012 m. ir pripažino, jog tai buvo jo prasčiausias pasirodymas karjeroje. Techninį nokautą tuomet patyręs Kauno „Titano“ klubo atstovas sau pasižadėjo niekad daugiau taip nepasiduoti.

Alfredo Pliadžio nuotr./Vitaliujs Buhrjakovas ir Karolis Liukaitis
Alfredo Pliadžio nuotr./Vitalijsas Buhrjakovsas ir Karolis Liukaitis

Prieš šią dvikovą prakaitą Karolis liejo ne tik „Titano“ sporto salėje, bet ir bokso treniruotėse. Tačiau pergalės siekis šįkart – itin sunkus. Dar praėjusį rudenį lietuviui, kovos prieš baltarusį metu, lūžo ranka, pakoregavusi pasiruošimo procesą. Skausmas jaučiamas ir šiandien.

Vis dėlto, Karolio smūgių arsenale – daug naujų ginklų ir jis žada juos pademonstruoti. Ar šįkart dvikova baigsis kitaip? Viena buvo aišku, ringe kils tikras karas.

Būtent tai spėjo ir Karolio treneris M.Misiūnas: „Kova revanšinė, todėl labai svarbi. Karolio priešininkas gerai žinomas, aukštesnis, stiprus, kovingo charakterio sportininkas. Bus lygi, sunki kova-karas“.

„Laimės tas, kas labiau norės pergalės“, – patikino ir pats Karolis.

Pirmajame raunde abu kovotojai degė noru laimėti. Kova, kaip ir žadėta, buvo lygi. 

Antrajame raunde lyderiavo tai latvis, tai lietuvis. Vis dėlto, Karolis sugebėjo atlikti savo firminį „skrydį keliu“, tik jis didesnės naudos nedavė.

Deja, bet saldaus revanšo skonio Karoliui pajusti nepavyko. Kovotojai pavargo, o likus 20 sekundžių iki mūšio pabaigos prasidėjo lietuvio košmaras. Latvis pasiuntė jį į nokdauną. Likus kelioms sekundėms – į dar vieną. Ir kova baigėsi. Pritrūko labai ne daug.

Pirmasis Lietuvos pralaimėjimas šeštadienio vakarą. K.Liukaičiui latvis tiesiog neparankus varžovas.

+93 kg K-1 Vladimiras Tokas (Vokietija) prieš Julių Mocką (Lietuva)

Labiausiai kovo 19-osios vakarą kraujas virė tuomet, kai į kovų areną žengė „Sparta gym” sporto klubo atstovas J.Mocka. Rudens turnyre sirgalių palankumą trim nokdaunais per 20 sekundžių iškovojęs ir „Grand Prix” laimėjęs lietuvis bandė apsijuosti pirmuoju savo karjeroje KOK pasaulio čempiono diržu. Tai – jo šių metų sezono startas.

Alfredo Pliadžio nuotr./KOK čempiono diržas
Alfredo Pliadžio nuotr./KOK čempiono diržas

J.Mockos priešininkas – sporto sirgaliams puikiai pažįstamas vokietis V.Tokas. Jo sąskaitoje: 59 profesionalios kovos, iš kurių laimėtos – 47. Vokietis pasiekęs net 16 nokautų.

Tačiau lietuvio neišgąsdino priešininko patirtis ir profesionalumas. Jis tikino nenorintis būti vienos sėkmingos kovos žvaigžde. Nors rudenį iškovotas titulas ir svarbus, nuleisti kartelės J.Mocka nežadėjo. Troško dar laisviau jaustis ringe ir dovanoti žiūrovams įspūdingesnį reginį. Priešininką lietuvis apibūdino kaip labai agresyvų kovotoją. 

J.Mockos treneris papasakojo, jog 2009 m. pasaulio Muaythai čempionate į V.Toką žiūrėjo kaip į žvaigždę. Praėjus septyneriems metams svajonės pildosi: jį bandė įveikti paties auklėtinis. Varžovo silpnybė – jog jis per daug save myli ir savimi pasitiki. O sunkiasvorių dvikovoje viską nulemti gali ir vienas smūgis.

Į ringą J.Mocka šeštadienio vakarą žengė skambant „G&G Sindikato“ muzikai ir lydint visai jaunųjų „Sparta gym“ kovotojų komandai.

J.Mockai nusilenkė ir publika: uždainavo „Ant kalno mūrai, joja lietuviai“.

Šis „Sparta gym“ atstovas – netipinis sunkiasvoris kovotojas. Jis puikiai juda ringe. Vis dėlto, pirmajame raunde niekas neįgijo akivaizdžios persvaros.

Visiškai lygi kova. Kiek tikslesnių smūgių atliko vokietis. Trečiajame raunde V.Tok pradėjo net svirduliuoti, tačiau J.Mockai nepavyko atlikti tikslaus smūgio. Kovotojai vos neiškrito už ringo ribų.

Nuaidėjus gongui, teisėjai nusprendė paskirti papildomą extra raundą. Nokdauną sąlygojančio smūgio nė vienam nepavyko atlikti ir tuomet. Neįtikėtina, bet teisėjai vėl skyrė extra raundą. Vokietis buvo piktas. 

J.Mocka atrodė guvesnis. Tačiau jėgų tiksliam smūgiui trūko. Nors vokietis svirduliavo po ringą, tačiau atliko kiek daugiau tikslių smūgių. Kova dėl čempiono diržo vyko be nokdaunų. 

Staiga visa publika sukilo ant kojų, šaukdami: „Mes laimėjom!“. Po be galo alinančios kovos lietuvis buvo paskelbtas nugalėtoju. J.Mocka – karalius tarp karalių. J.Mocka – pasaulio čempiono diržo laimėtojas. 

-93 kg Gokhanas Gedikas (Turkija) prieš Sergejų Maslobojevą (Lietuva)

Po puikios pergalės vasario 19 d. Graikijoje vykusiame FFC turnyre prieš jauną pralaimėjimų iki tol nepatyrusį kroatą, Sergejaus Maslobojevo-Kuvaldos šeštadienio vakarą laukė turko barjeras. Šviežiausia tatuiruote – Vyčiu – ant rankos pasidabinęs Sergejus dar prieš kovą varžovui pažadėjo užkurti ugnį. Pažadus tesėti reikia. Galingų rankų smūgių žadėjo būti apstu, kadangi abiems konkurentams nesvetimas bokso ringas.

Sergejus prisipažino ištobulinęs naują kovojimo stilių, o rudens turnyro metu buvo kiek persistreniravęs. Šioje dvikoje, anot jo, reikėjo daug judėti, „žaisti“ su varžovu.

Alfredo Pliadžio nuotr./Sergejus Maslobojevas
Alfredo Pliadžio nuotr./Sergejus Maslobojevas vaizduoja naują savo tatuiruotę

Vadžias savo rankose visos kovos metu turėjęs S.Maslobojevas kiek aršiau talžyti varžovo ėmėsi tik trečiajame raunde. Žiūrovai vis dar buvo nuščiuvę po J.Mockos dvikovos. Lyg patys būtų atidavę visas jėgas palaikant naująjį pasaulio čempiono diržo savininką.

Baigiantis kovai, Sergejus atliko begalę smūgių, tačiau turkas laikėsi ant kojų. Kaip ir rudenį vykusios kovos metu, jam niekaip nepavyko pasiekti nokdauno. Vis dėlto, kovos nugalėtoju paskelbtas būtent jis – S.Maslobojevas. Tam nekilo jokių abejonių – vienbalsis teisėjų sprendimas. 

Užgrojo „We are the champions“. Šeštadienio vakarą triumfavo raudonasis kampas. Triumfavo Lietuvos dvikovinis sportas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius