Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitininkai Kličko palaikė kontrabandininku

Bokso ringe Vitalijus Kličko beveik nesustabdomas. Frankfurto oro uoste Ukrainos milžinui sulaikyti užteko dviejų muitinės darbuotojų. Šie konfiskavo pasaulio čempiono kelioninį krepšį ir prabangų laikrodį.
Neseniai pasaulio čempiono titulą apgynęs V.Kličko oro uosto muitinėje neteko brangių daiktų.
Neseniai pasaulio čempiono titulą apgynęs V.Kličko oro uosto muitinėje neteko brangių daiktų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusį šeštadienį Kubos boksininką Juaną Carlosą Gomezą įveikęs ir pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono vardą apgynęs Vitalijus Kličko buvo sulaikytas Frankfurto oro uoste. Priežastis – įtarimas vykdant kontrabandą.

Kaip praneša vokiečių naujienų portalas bild.de, 37 metų ukrainietis Kijeve dalyvavo miesto tarybos posėdyje ir tuomet sėdo į lėktuvą ir nusileido Frankfurte prie Maino. Boksininkas norėjo susitikti su broliu Vladimiru, kuriam trečiadienį suėjo 33 metai, ir žadėjo kartu nueiti į grupės AC/DC koncertą. Beje, su savimi jis turėjo ir dovanėlę broliui – žaislinį automobilį.

Džiaugiuosi, kad paliko naujus batus, už kuriuos sumokėjau 1500 JAV dolerių.

Pakeliui oro uosto išėjimo link ukrainietis staiga buvo sustabdytas dviejų muitininkų. „Jie nuvedė mane į kažkokią patalpą ir paprašė, kad parodyčiau, kas yra kelioninio krepšio viduje. Tuomet dar pasakiau – vaikinai, aš juk ne koks kontrabandininkas,“ – pasakojo V.Kličko.

Tuomet Daktaras Geležinis Kumštis buvo paklaustas, iš kur gavo prabangų, daugiau nei 1000 eurų kainuojantį laikrodį. „Laikrodį gavau prieš dvejus metus per Laureus sportininkų apdovanojimų ceremoniją. Jų gamintojas – IWC“, – prisiminė boksininkas.

„Montblanc“ krepšys ir laikrodis buvo konfiskuoti. Pasaulio čempionas ne juokais supyko: „Nesąmonė! Tiedu norėjo pasijusti svarbūs ir namie papasakoti šaunią istoriją. Užsirašiau abiejų vardus“.

V.Kličko krepšyje buvusiems drabužiams ir žaislinei mašinėlei išsinešti gavo plastikinį krepšelį. „Džiaugiuosi, kad paliko bent naujus batus, už kuriuos sumokėjau 1500 JAV dolerių. Kitaip būtų tekę basomis išeiti iš Frankfurto oro uosto“, – juokėsi boksininkas. Su šiuo reikalu jau supažindintas ir V.Kličko advokatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius