Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po gražios kovos Jorge Linaresas prie WBC lengvo svorio čempiono diržo pridėjo dar du

Britas Anthony Crolla savo gimtajame Mančesteryje vykusioje kovoje dėl lengvo svorio pasaulio čempiono vardo pagal WBA pralaimėjo Venesuelos boksininkui Jorge'ui Linaresui.
Jorge'as Linaresas prieš Anthony Crolla
Jorge'as Linaresas prieš Anthony Crolla / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Tai buvo ketvirtoji iš eilės brito kova su Pietų Amerikos žemyno atstovais. Iš Darleyso Pérezo titulą atėmęs ir jį dukart apgynęs A.Crolla šįkart neatsilaikė.

Iš pradžių atrodė, kad čempionas laikosi ir su varžovu kaunasi lygiai, tačiau galingi J.Linareso smūgiai paskutiniuose raunduose teisėjus nepaliko abejingais. Vienbalsiu sprendimu nugalėtoju buvo paskelbtas venesualietis.

Du arbitrai manė, kad rezultatas panašus ir skyrė 115-114 ir 115-113, tačiau trečiojo sprendimas galutinai nulėmė laimėtoją – 117-111.

„Esu labai nusivylęs, neturiu jokių paaiškinimų. Man labai sunku prarasti titulą – plyšta širdis. Tačiau jis yra geriausias kovotojas, kokį mačiau savo ringe. Jis greitas ir aštrus – buvo vienas malonumas kautis“, – po kovos kalbėjo A.Crolla.

Be WBA diržo laimėjimo J.Linaresui atiteko ir žurnalo „The Ring“ čempiono diržas, kurį Terence'as Crawfordas neseniai prarado dėl neaktyvumo. Neseniai 31-ąjį gimtadienį atšventęs J.Linaresas dabar yra lengvo svorio kategorijos čempionas pagal WBA, „The Ring“ ir WBC.

„Noriu padėkoti visai publikai – Mančesteriui padovanojome gražią kovą ir galima tai padaryti vėl“, – po kovos džiaugėsi nugalėtojas.

J.Linaresas profesionalų ringe nepralaimi jau ketverius metus – nuo 2012 metų kovo mėnesio. Iš viso per 44 dvikovas jis yra patyręs tris nesėkmes. A.Crolla tai buvo penktasis pralaimėjimas per 39 dvikovas profesionalų ringe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius