-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rita Pivoriūnaitė studijuos geriausioje pasaulio sporto vadybos akademijoje

Daugkartinė Lietuvos ir Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė rugsėjo mėnesį pradės studijuoti prestižiškiausioje sporto vadybos ugdymo įstaigoje – Tarptautinėje sporto mokslo ir technologijų akademijoje (AISTS).
Rita Pivoriūnaitė
Rita Pivoriūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tarptautinio olimpinio komiteto iniciatyva 2000-aisiais kartu su partneriais iš akademinės bendruomenės Lozanoje įsteigtoje akademijoje į sporto vadybos studijų programą priimama iki 40 studentų per metus.

„Baltijos šalyse yra vos vienas estas, baigęs šią programą. Pagal studijų vertinimą pomagistrinės AISTS sporto vadybos studijos yra vertinamos kaip geriausia šios srities programa pasaulyje“, – sakė R.Pivoriūnaitė.

Lozanoje įsikūrusi akademija priima studentus, baigusius bakalauro ir magistro studijas bei turinčius dvejų metų darbo patirtį sporto srityje po magistro studijų baigimo.

„Atranka į šias studijas ganėtinai sudėtinga. Reikia ne tik pateikti dokumentus ir turėti patirtį, tačiau ir dalyvauti pokalbyje. Neturėjau daug vilčių ten patekti, tačiau ryžtas ir užsispyrimas nugalėjo“, – džiugiai pasakojo Lietuvos sportininkė.

Studijas R.Pivoriūnaitė pradės šių metų rugsėjo pabaigoje, o baigti mokslus turėtų 2018 m. pabaigoje. Sportinės karjeros karatė atstovė dėl studijų apleisti neketina. Jau artimiausią savaitgalį sportininkė dalyvaus Europos čempionate, kuriame sieks iškovoti kelialapį į pasaulio čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius