Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos boksininko Valujevo karjerai iškilo grėsmė

Rusijos sunkaus svorio boksininkas Nikolajus Valujevas gulsis ant operacinio stalo. Per 53 profesionalias kovas nė karto nokauto nepatyręs 213 cm ūgio boksininkas gali pakabinti pirštines ant vinies dėl neišvengiamos dešinio peties ir kairės rankos operacijos, praneša „BILD am SONNTAG“.
Čempiono titulą gynęs N.Valujevas nespėjo paskui vikresnį D.Haye
Čempiono titulą gynęs N.Valujevas nespėjo paskui vikresnį D.Haye / „Scanpix“ nuotr.

30 mėnesių pasaulio čempionu buvęs ir vėliau šio titulo po kovos su britu Davidu Haye 2009 metų lapkritį netekęs N.Valujevas šiuo metu apie boksą negalvoja. Rugsėjį Rusijos milžino laukia operacijos.

„Vadinasi, mažiausiai pusę metų treniruotis nebus galima. Jo alkūnės ir kaulai gerokai nusidėvėjo“, – pasakojo sportininko gydytojas Walteris Wagneris. Ar 150 kg svorio rusas dar kada nors lips į ringą?

„Pamatysime 2011 metais. Sveikata – svarbiausia“, – kalbėjo N.Valujevas. Tokie žodžiai gali reikšti ir karjeros pabaigą. Juo labiau kad boksininkas ketina kandidatuoti kitais metais į Rusijos Dūmą kaip vienas iš Vladimiro Putino partijos narių.

Per karjerą N.Valujevas kovėsi 52 kartus, pralaimėjo tik du. Rusas dukart buvo sunkaus svorio bokso pasaulio čempionas pagal WBA versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius