-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 23 /11:57

S.Maslobojevą nustebino S.Skvernelio dovana: už nuopelnus tėvynei – padėkos raštas ir gertuvė

Sergejus Maslobojevas, kaip ir ne vienas kitas mūsų šalies sportininkas, liko nustebęs dovana, gauta iš premjero Sauliaus Skvernelio. Tuo tarpu Vyriausybė teisinasi – kovotojas negalėjo gauti piniginės premijos.
Sergejus Maslobojevas su Sauliaus Skvernelio dovanomis
Sergejus Maslobojevas su Sauliaus Skvernelio dovanomis / „Facebook“ nuotr.

Tituluočiausias Lietuvos kovotojas S.Maslobojevas dalinosi feisbuke nuotraukomis su gertuve ir padėkos raštu rankose.

„Pagaliau atkeliavo ir iki manęs padėka iš Premjero ministro Sauliaus Skvernelio už tapimą vieninteliu Lietuvos atstovu tapusiu WAKO Pasaulio čempionu (net dukart). Padėka ir gertuvė už ilgus, įtemptus ir kupinus vilties metus Tėvynės labui paaukotus. Ačiū“, – ironizavo S.Maslobojevas.

Nuostabą instagrame išreiškė ir kovotojo žmona Airinė Maslobojeva.

„Gertuvė tai gerb. Sauliaus Skvernelio padėka tapus pasaulio čempionu. Žmogui, kuris daug metų į Lietuvą parveža aukso medalius, atstovauja mūsų šaliai. Džiaugiuosi, kad mano vyro tikslas nėra vien premija, jo tikslai daug didesni, myliu“, – rašė A.Maslobojeva.

S.Maslobojevas toli gražu nėra vienintelis atletas, sulaukęs tokio S.Skvernelio įvertinimo. Ne taip garsiai, tačiau sprendimą dovanoti gertuvę už aukščiausius pasiekimus kritikavo ne vienas kitas šalies sportininkas.

Kilus pasipiktinimo bangai Vyriausybė išplatino pranešimą spaudai, kuriame paminėjo, kad „pagal sporto įstatymą valstybės premija už aukščiausius laimėjimus skiriama tik tuo atveju, jeigu laimėjimus skiriama tik tuo atveju, laimėjimus skiriama tik tuo atveju, jeigu šiame įstatyme nurodytų sporto varžybų sporto rungtyje, kurioje buvo pasiektas laimėjimas, varžėsi ne mažiau kaip 16 valstybių atstovai ir laimėjimas buvo pasiektas nurungiant ne mažiau kaip 1/3 varžovų. Kadangi pasaulio kikbokso čempionato, vykusio 2019 m. spalio 19–27 d. Sarajeve (Bosnija ir Hercegovina), 91 kg svorio kategorijos varžybose, kuriose S.Maslobojevas iškovojo pirmąją vietą, varžėsi 11 sportininkų iš 11 valstybių, valstybės premija vadovaujantis nurodytu įstatymu negali būti skiriama“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius