Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergejus Maslobojevas neigia dalyvavęs muštynėse picerijoje: „Nesudaviau nė vieno smūgio“

Garsų Lietuvos kikboksininką Sergejų Maslobojevą papiktino tai, kaip žiniasklaidoje buvo aprašytas incidentas, kilęs vienoje sostinės picerijų, po kurio sportininkas su draugais atsidūrė policijos komisariate.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / A.Pliadžio nuotr.

Birželio 18-osios vakarą S.Maslobojevas su kompanija vakarieniavo Justiniškių gatvėje esančioje picerijoje, kai įsiplieskė konfliktas su personalo darbuotojais. Konflikto dalyviai buvo pristatyti į policiją, taip pat ir S.Maslobojevas.

S.Maslobojevas neigia vartojęs alkoholį ir paleidęs į darbą kumščius. Kuvaldos pravardę turintis sportininkas socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino štai tokį pranešimą:

„Kadangi visiems kyla klausimų dėl šiandien masinio informavimo priemonėse publikuotos informacijos, skubu paaiškinti situaciją. Apibūdinta situacija neatitinka tikrovės, buvo pateikta klaidinga informacija, nepatikslinus duomenų. Taip, tą vakarą buvau „Charlie Pizza“, sėdėjau su draugų ir pažįstamų kompanija.

A.Pliadžio nuotr./Sergejus Maslobojevas (Lietuva) ir Izagbe Ugonohas (Lenkija)
Sergejus Maslobojevas (Lietuva) ir Izagbe Ugonohas (Lenkija)

Teisingas faktas paminėtas žiniasklaidos buvo tas, kad vienintelis buvau blaivus. Vakaro eigoje įsiplieskė konfliktas tarp pažįstamų ir personalo. Kadangi žmonės buvo išgėrę, konfliktas įgavo pagreitį. Pamatęs, kad situacija tampa nebekontroliuojama, įsikišau, puoliau skirti konfliktuojančias puses. Norėčiau pabrėžti, kad jokio fizinio kontakto su nieko neturėjau.

Jei būčiau pradėjęs aš demonstruoti savo jėgą, situacija būtų pasibaigusi daug liūdniau

Mano principai man neleidžia taip elgtis, mano rankos yra mano duona. Akivaizdu, jei būčiau pradėjęs aš demonstruoti savo jėgą, situacija būtų pasibaigusi daug liūdniau. 

Picerijoje yra sumontuotos stebėjimo kameros, kurios užfiksavo, kad nesudaviau niekam nė vieno smūgio, o atvirkščiai – skyriau konfliktuojančius. Apmokėjęs pateiktą sąskaitą, išvedžiau visus laukan. Kadangi buvome vienoje kompanijoje, buvome pristatyti visi į komisariatą tolimesniam aiškinimuisi. 

Pasipriešinimo pareigūnams taip pat nebuvo, kaip buvo informuota žiniasklaidoje.

Mane pažįstantys žmonės tikrai žino: ten, kur būnu aš, muštynių nebūna. Esu griežtai nusistatęs prieš jas. Apmaudu, kad ši situacija yra aprašoma pasinaudojus kikboksininkams taikomus stereotipus. 

Liūdna, kad ši žinia tautai yra įdomesnė nei faktas, kad šeštadienį apgyniau Lietuvos garbę ir nugalėjau pasaulio čempioną Izuagbe Ugonoh – šis įvykis pareikalavo žymiai daugiau pastangų ir darbo, tačiau taip masiškai įvertintas nebuvo.

Dar kartą norėčiau pabrėžti, kad sportuoju ne tam, kad daužyčiau žmones gatvėje, o tam kad jiems padėčiau ir pats eičiau teisingu gyvenimo keliu. Ačiū visiems, palaikantiems bei suprantantiems“.

sportoakimirka.lt nuotr./Užkulisiuose
sportoakimirka.lt nuotr./Užkulisiuose

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius