Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergejus Maslobojevas turnyre Vilniuje spaus maksimumą

Sulaukęs tarptautinio pripažinimo, Sergejus Maslobojevas nesustojo ir toliau skinasi kelią kovos menų Olimpe. Kasdienės sunkios treniruotės, pasiruošimas turnyrams tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, atima labai daug laiko – kada ilsėtis iš išsigydyti traumas, nežinia. „Tokia ta profesionalaus sporto kaina“,– atviravo Kuvaldos pravarde geriausiai žinomas kovotojas. Apie nenumaldomai artėjantį susitikimą su Tomislavu Malenica „BUSHIDO HERO`s & KOK WORLD SERIES 2016“ turnyre, jis taip pat turi nuomonę. Ir tiki, kad iš Nyderlandų prestižinio klubo atvykstančiam priešininkui laimėti šansų tiesiog nebeliks.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Tomislavas sportuoja legendiniame Mike’o Gyme ir yra labai ryški sparčiai kylanti žvaigždė, nuskinanti daugelį kovotojų savo kelyje. Bet, manau, kad Vilniuje jo klajonės baigsis“,– užtikrintai pokalbį pradėjo ,,Sparta Gym” pažiba.

– Kaip ruošiesi susitikimui su juo Vilniaus „Siemens“ arenoje?

- Prieš kelias savaites, besiruošiant turnyrui Pietų Afrikoje, susižeidžiau šonkaulius, tai teko gydytis ir priverstinai ilsėtis beveik tris savaites. Po truputį grįžtu į įprastas vėžes. Bandysiu atstatyti formą ir padirbėti šiek tiek agresyviau, noriu nustebinti žiūrovus. Kaip visuomet, kasdienybė dabar bus įtempta. Treniruotės du kartus per dieną, tarp jų miegas, maistas ir šiek tiek darbo. Ruošiamės su treneriu Andriumi Šipaila ir visu ,,Sparta Gym” kolektyvu. Neatsiejama mano komandos dalis – žmona Airinė ir sūnus Ramiras.

– Apie laisvą laiką klausti net nesinori, bet gal vis dėlto jo nors kiek atsiranda? Kaip atsipalaiduoji?

– Vaistas numeris vienas, tai miegas – efektyvesnį atsistatymą sunkiai sugalvočiau! Gaila, bet jo labiausiai trūksta. Be miego, laisvalaikį dažniausiai leidžiu su savo šeima. Tai labai malonus atsipalaidavimo būdas (šypsosi).

Artėjant kovai, didėjant krūviams, tenka leisti laiką ir sensorinės deprivacijos kameroje, įrengtoje G7 sveikatingumo klube. Ten kompensuoju miego trūkumą, spartinu organizmo atsinaujinimą. Tai nuostabi naujovė Lietuvoje, kurią įvedėme į pasirengimo rutiną.

Lietuvos vardą garsinantis tarptautiniuose turnyruose, S.Maslobojevas daugiausia dėmesio ir palaikymo vis vien gauna Tėvynėje: „Jau ne paslaptis, kad šiais metais mane lydi ir palaiko labai stipri Lietuvos mokslininkų bei daktarų komanda, suvienyta G7 sveikatingumo klubo Vilniuje. Kartu ne tik ruošiamės kovoms bei turnyrams, bet ir plėtojame, testuojame naujas technologijas, tikriname metodikas, skirtas dvikovos sportui.“

Ar žiūrovams verta ateiti pasižiūrėti tokio išskirtinio pasiruošimo rezultatų lapkričio 19 dieną? „Tikrai taip. Tai jau tradicinis, didžiausias kovos menų renginys Lietuvoje, – kalbėjo kovotojas. – Žiūrovai turi galimybę išvysti geriausius kovotojus iš viso pasaulio, demonstruojančius aukšto lygio techniką. Kitas svarbus argumentas – kova „savo teritorijoje” – mums nereikia niekur skristi, adaptuotis, nesikeičia laiko juostos, kas yra didelis privalumas. Tokiomis sąlygomis galima išspausti absoliutų maksimumą, ką ir ruošiuosi padaryti (šypsosi). Nežinau nei vieno žmogaus, kuris būtų nusivylęs apsilankymu, todėl nelaukite iki paskutinės akimirkos, čiupkite bilietus jau dabar ir iki pasimatymo arenoje po mėnesio!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius