Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tysonas Fury atsisako sunkiai iškovotų titulų: „Negaliu jų apginti“

Boksininkas Tysonas Fury nusprendė atsisakyti WBO ir WBA kategorijų pasaulio čempiono titulų, kad galėtų išspręsti sveikatos problemas, skelbia BBC.
Tysonas Fury
Tysonas Fury / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 2 Tysonas Fury Boksas

Tai nėra netikėtas sprendimas. Išaiškėjus, kad boksininkas vartojo kokainą, iš jo galėjo būti atimti šie titulai.

Tačiau pats T.Fury tikina, kad yra pasirengęs gydymui: „Esu pasirengęs dideliam savo gyvenimo iššūkiui. Kaip ir kovoje su Vladimiru Klyčko, aš jį įveiksiu.

Manau, kad yra teisinga, kad mano titulai būtų aktyvūs bokso labui. Juos laimėjau ringe ir tikiu, kad jie turi būti pralaimėti ringe, bet šiuo metu aš nesu pajėgus jų ginti. Priėmiau sunkų sprendimą su jais atsisveikinti.“

Rugsėjo 21 ir 22 dieną T.Fury davė šlapimo mėginius savanoriškai pasaulinei antidopingo organizacijai (VADA). Rugsėjo 29-ąją į viešumą išplatintas 22 dienos mėginio rezultatas – kraujyje rasta kokaino pėdsakų.

Pats T.Fury, pasklidus žiniai apie teigiamą testą, davė interviu žurnalui „Rolling Stone“, kuriame pripažino per pastaruosius keturis mėnesius itin dažnai vartojęs kokainą bei turintis problemų su alkoholiu. T.Fury serga depresija ir net turi minčių apie savižudybę.

Spalio 29-ąją Mančesteryje buvo numatyta jo ir Vladimiro Klyčko revanšinė kova, tačiau britas iš jos pasitraukė rugsėjo 23-ąją dėl „medicininių priežasčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius