Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UFC pagaliau paskelbė, kas kausis dėl titulo, atimto iš C.McGregoro

„Ultimate Fighting Championship“ (UFC) pagaliau paskelbė, kas susikaus dėl čempiono vardo puslengvio svorio kategorijoje. Formaliai šis titulas priklauso Jose Aldo.
Maxas Holloway
Maxas Holloway / „Scanpix“ nuotr.

30-metis brazilas čempionu buvo paskirtas lapkričio mėnesį, kai airis Conoras McGregoras, kuriam titulas priklausė, iškovojo ir lengvo svorio čempiono diržą. Pagal UFC taisykles, sportininkas gali turėti tik vienos svorio kategorijos čempiono diržą.

J.Aldo nesikovė nuo 2016 metų liepos, kai „UFC 200“ turnyre įveikė Frankie Edgarą. Prieš tai, 2015 metų gruodį, per 13 sekundžių jis pralaimėjo titulinę kovą C.McGregorui. J.Aldo prašė revanšo, tačiau jo nesulaukęs 2016 metais pasitraukė iš MMA.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jose Aldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jose Aldo

Šeštadienį Danna White'as, UFC prezidentas, pranešė, kad J.Aldo dėl titulo susikaus su Maxu Holloway. Tiksli data oficialiai dar neskelbiama, tačiau D.White‘as ESPN patikino, kad dėl kovos jau susitarta. Įvairūs šaltiniai tvirtina, kad J.Aldo ir M.Holloway susikaus „UFC 212“ turnyre birželio 3 dieną Rio de Žaneire.

26-erių M.Holloway karjeroje – 20 MMA kovų ir 17 pergalių (8 nokautais). Amerikietis šiuo metu yra pasiekęs 10 pergalių iš eilės seriją. 2013 metais jis taip pat patyrė pralaimėjimą kovodamas su C.McGregoru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius