Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virš T.Fury galvos kyla dopingo šešėlis, dvikova su V.Klyčko – atidėta

Liepos 9 dieną Mančesteryje turėjusi vykti boksininkų ukrainiečio Volodymyro Klyčko ir brito Tysono Fury dvikova neįvyks. Šį savaitgalį pranešta, kad T.Fury patyrė kulkšnies traumą ir kovą nuspręsta atidėti.
Tysonas Fury
Tysonas Fury / „Scanpix“ nuotr.

„Lūžio nėra, bet dėl stipraus patempimo negalėsiu sportuoti šešias ar septynias savaites“, – socialiniame tinkle informavo T.Fury.

Vis dėlto tikroji priežastis gali būtų kur kas skandalingesnė. Anglijos žiniasklaida jau trimituoja, kad T.Fury gali būti įsipainiojęs į dopingo skandalą.

Anabolinių steroidų pėdsakų sportininko organizme buvo rasta dar prieš vykusią jo pirmąją dvikovą su tuo pačiu V.Klyčko.

Jei įtarimai pasitvirtins, britas gali prarasti visus savo čempiono diržus.

Nuo 2006 metų ringe dominavęs praėjusių metų gruodžio mėnesį Diuseldorfe pralaimėjo T.Fury ir turėjo atsisveikinti sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempiono diržais pagal Tarptautinės bokso federacijos (IBF), Tarptautinės bokso organizacijos (IBO), Pasaulio bokso organizacijos (WBO), Pasaulio bokso asociacijos (WBA) ir „The Ring“ organizacijos versijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius