-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalijus Kličko: „Bokso krizės priežastis – broliai Kličko“

Vyresnysis Vladimiro Kličko brolis ir pasaulio čempionas pagal WBC versiją Vitalijus Kličko atskleidė, kad norėtų susigrumti su Davidu Haye. Boksininku, kurį liepos antrąją nugalėjo, bet į nokdauną nepasiuntė jo brolis. Tiesa, tokios akistatos gerbėjai greičiausiai nesulauks.
Vladimiras Kličko (dešinėje) ir Vitalijus Kličko (kairėje)
Vitalijus Kličko (kairėje) ir Vladimiras Kličko (dešinėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

Prieš daugiau nei savaitę, liepos 2-ąją, ukrainietis Vladimiras Kličko įveikė Pasaulio bokso asociacijos (WBA) sunkaus svorio čempioną Davidą Haye bei perėmė iš brito šį titulą.

„Aš buvau laimingiausias žmogus pasaulyje, kad mano brolis nugalėjo jį (D.Haye – aut. past.). Tik apmaudu, kad Vladimiras nesugebėjo pasiųsti jo į nokdauną“, – BBC žiniasklaidai tikino Vitalijus Kličko.

Vitalijaus nuomone, taip nutiko dėl to, kad varžovas nuolat striksėjo ringe, užuot kovęsis kaip tikras boksininkas. „Galbūt ateityje ir aš turėsiu galimybę susidurti su Davidu. Tuomet tikrai pasistengčiau jį nokautuoti“, – sakė Vitalijus.

Visgi tiek Vitalijus, tiek jo brolis pabrėžia – dabar nėra tikslo ir motyvacijos kautis su britu. „Davidas Haye turėjo vienintelį pasaulio bokso diržą, kurio mums trūko. Dabar visi sunkiasvorių titulai pas mus. Kartais bokso gerbėjai nesusigaudo, kas yra pasaulio čempionas. Dabar jokių klaustukų nebeliko“, – sakė Vitalijus.

Boksininkas atskleidė, kad dabar kur kas labiau norėtų susikauti su Derecku Chisora arba Tysonu Fury. Sportininkais, kurie ringe nepatyrė pralaimėjimų ir turi daug ambicijų.

„Mūsų sąskaita Davidas jau gavo 15 minučių šlovės. Jis kalbėjo apie pasitraukimą iš bokso, tad dabar gali keltis į Holivudą ir dėmesio bei pinigų siekti ten“, – sportininką pašiepė V.Kličko. 

„Kai kurie bokso ekspertai sako, kad dabar atėjo didžiausia bokso krizė. Tos krizės priežastis – broliai Kličko. Mes esame labai galingi ir artimiausius metus dominuosime šiame sporte“, – įsitikinęs boksininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius