-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vitalijus Kličko susikaus su Nikolajumi Valujevu

Ukrainos sunkiasvoris boksininkas Vitalijus Kličko sutiko stoti į dvikovą su rusu Nikolajumi Valujevu. Tai V.Kličko pareiškė interviu laikraščiui „Sovietskij sport“. N.Valujevas patvirtino šią informaciją.
Nikolajus Valujevas ir Vitalijus Kličko greičiausiai susirems ringe.
Nikolajus Valujevas ir Vitalijus Kličko greičiausiai susirems ringe. / „Scanpix“ nuotr.

V.Kličko pasakojo, kad N.Valujevas paskambino jam telefonu ir pasiūlė susitikti ringe. Ukrainietis pranešė, kad priėmė Rusijos boksininko iššūkį, nes sudomino galimybė susikauti su „didžiausiu šių laikų boksininku“. Be to, V.Kličko pažymėjo, kad dėl dvikovos galutinai dar nesusitarta. Pasak ukrainiečio, už N.Valujevą sprendimus priima vadybininkai ir neaišku, ar jie pageidauja savo kliento dvikovos su V.Kličko.

Kaip rašo lenta.ru, V.Kličko pridūrė, kad dvikova su N.Valujevu būtų įdomi žiūrovams Rusijoje, Ukrainoje ir Vokietijoje. Pasak boksininko, jeigu pavyks susitarti dėl kovos, ji vyks vienoje iš šių trijų šalių.

N.Valujevas laikraščiui „Sovietskij sport“ patvirtino, kad V.Kličko priėmė iššūkį. Rusas pridūrė, kad derantis greičiausiai kils sunkumų, tačiau visi sunkumai bus įveikti ir kovą su V.Kličko pavyks suorganizuoti.

Jeigu V.Kličko ir N.Valujevo kova vis dėlto įvyks, jos nugalėtojas pasipuoš dviem čempiono diržais. V.Kličko šiuo metu yra pasaulio čempionas pagal WBC (Pasaulinė bokso taryba) versiją, o N.Valujevui priklauso čempiono titulas pagal WBA (Pasaulinė bokso asociacija) versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius