Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Kličko: „Davidas Haye yra nevykėlis melagis!“

Vladimiras Kličko nėra šimtu procentų tikras, kad jam galiausiai pavyks susikauti su britu Davidu Haye. Būtent D.Haye, pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBA versiją, skiria brolius Kličko nuo jų senos svajonės – vienu metu turėti visus įmanomus pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulus.
Vladimiras Kličko (kairėje) tikisi galiausiai suvesti sąskaitas ringe su Davidu Haye.
Vladimiras Kličko (kairėje) tikisi galiausiai suvesti sąskaitas ringe su Davidu Haye. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Broliai Kličko, pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal IBF, IBO ir WBO versijas Vladimiras ir pagal WBC versiją tituluotas Vitalijus, kovą su D.Haye organizuoja jau ne pirmą kartą.

Skambiais pareiškimais garsėjančio D.Haye ir Vladimiro Kličko akistata buvo suplanuota dar 2009 metais, tačiau britas tuomet atšaukė dvikovą, motyvuodamas nugaros trauma.

Broliai Kličko ir D.Haye vėliau dar ne kartą derėjosi, tačiau susitarti niekaip nepavykdavo. Vis dėlto praėjusių metų pabaigoje Vladimiras Kličko paskelbė galiausiai susitaręs su D.Haye – ilgai laukta dvikova numatyta liepos 2 dieną.

„Žinodamas ankstesnę istoriją, aš nepasitikiu D.Haye. Jis kartu su treneriu Adamu Boothu yra melagiai. Tačiau mes radome datą – liepos 2 dieną – ir D.Haye galiausiai turės su manimi susikauti“, – pareiškė Vladimiras Kličko.

Balandžio 30 dieną jaunesnysis iš brolių Kličko, 34-erių Vladimiras, ringe kausis su kitu britu Derecku Chisora, tačiau, ukrainiečio nuomone, tai nesutrukdys jam pasiruošti didžiulį ažiotažą keliančiai akistatai su D.Haye.

„Mūšis su D.Chisora bus puiki proga pareklamuoti dvikovą su D.Haye.  D.Chisora taip pat yra britas ir taip pat daug bei garsiai kalba, – pasakojo Vladimiras. – Man dvikova su D.Haye nėra ypatinga. Man nereikia pusės metų, kad jai pasiruoščiau. Aš visuomet esu puikios sportinės formos.“

Vladimiras Kličko pridūrė itin skeptiškai žiūrintis į D.Haye pareiškimus, neva britas ruošiasi pasitraukti iš sporto iki spalio mėnesio, kai jam sukaks 31 metai.

„Jis kenčia nuo siaubingos ligos ir turės pasitraukti? Tai visiška nesąmonė, – teigė Vladimiras Kličko. – Jis taip tiesiog žaidžia su spauda ir rodomu dėmesiu. D.Haye nepasitrauks, nes jis yra melagis, melagis, melagis. D.Haye yra nevykėlis melagis! Jis toks buvo, yra ir liks. Tokia yra tiesa apie šį žmogų. Tačiau galiausiai jis turės su manimi susikauti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius