Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 12

Aleksandras Trifunovičius: „Taurių varžybose dažnos staigmenos“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Aleksandras Trifunovičius prieš artėjantį LKF finalinio ketverto turnyrą Alytuje teigė, kad taurių mačuose yra dažnos staigmenos, todėl reikia gerbti visus varžovus.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Manau, kad negalime lyginti praėjusių LKL rungtynių prieš klaipėdiečius su būsimomis Alytuje. Tai – visai kito turnyro mačas. Reikia gerbti visus varžovus ir tai bandau įskiepyti savo auklėtiniams. Juolab, kad šio sezono metu jau esame nukentėję neįvertinę priešininkų.

Taurės varžybos – ypatingas turnyras, tuo galima įsitikinti ir stebint mačus Europoje – ten įvyksta daug netikėtų dalykų. Todėl taurių varžybose galimybes turi kiekviena komanda. O galutinio rezultato reikia siekti žingsnis po žingsnio“, – sakė treneris.

„Neptūno“ komandoje – M.Mažeika, kurį žinau dar nuo Berlyno ALBA laikų, taip pat dirba pažįstamas treneris Robertas Kuncaitis. Man patinka jų demonstruojamas žaidimo stilius – klaipėdiečiai stengiasi žaisti greitai, panaudodami „lietuviško“ krepšinio elementus. Uostamiečio komandoje yra ir keletas aukšto lygio sunkiųjų krašto puolėjų, kurie mums sukeldavo nemažai problemų.

„Šiandien jau lengvai treniravosi traumą išsigydęs Simas Jasaitis, tačiau trūko Milko Bjelicos, kuriam pakilo temperatūra. Tačiau tikiuosi, kad juodkalnietis rytojaus mače jau žais“, – kalbėjo A.Trifunovičius.

„Lietuvos ryto“ puolėjas Simas Jasaitis tikino, kad dabar komanda galvoja tik apie būsimą LKF taurės pusfinalio dvikovą su Klaipėdos “Neptūnu„ ir tik pergalės atveju bus galima kalbėti apie potencialius varžovus turnyro finale.

„Dar laukia rungtynės prieš Klaipėdos „Neptūną“, tik tada galėsime šnekėti apie Kauno „Žalgirį“. Žinoma, emocijų žaidžiant prieš kauniečius dar nepamiršau.

Manau, pusfinalyje laukia visai kitokios varžybos nei prieš savaitę (LKL čempionate „Lietuvos rytas“sutriuškino varžovus 100:65 – aut.past.), nes susitiksime LKF finalinio ketverto varžybose. Tikriausiai taip pat galvoja ir varžovai.

Kiekvienas mūsų ekipos krepšininkas supranta šių varžybų reikšmę – važiuojame į Alytų siekti pirmosios vietos. Manau, motyvacijos tikrai niekam netrūks ir būsime susikaupę“, – sakė S.Jasaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius