Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 26

Donatas Motiejūnas į „Clippers“ krepšį įmetė 18 taškų

Trečiadienio NBA rungtynėse „Houston Rockets“ namuose 110:105 (27:26, 35:34, 25:22, 26:20) palaužė „Los Angeles Clippers“ krepšininkus, o Donatas Motiejūnas buvo vienas iš komandos lyderių.
De Andre Jordanas ir Donatas Motiejūnas
De Andre Jordanas ir Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po šios pergalės komandos lyderis Jamesas Hardenas gyrė atsarginius komandos žaidėjus, kurių geras pasirodymas ir lėmė laimingą pabaigą.

Corey Breweris 13 iš savo 20 taškų rinko ketvirtajame kėlinyje ir stipriai prisidėjo prie pergalės. Pats J.Hardenas surinko 21 tašką ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Šios rungtynės klostėsi itin permainingai. Rezultatas keitėsi net 15 kartų ir 16 sykių buvo fiksuotos lygiosios. 

Tris tritaškius pataikęs Donatas Motiejūnas per 33 minutes surinko 18 taškų (4/7 dvitašk. 3/4 tritašk. 1/2 baud.), atkovojo 9 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, du kartus suklydo ir surinko tris pražangas.

Jamalas Crawfordas buvo rezultatyviausias Los Andželo ekipoje su 24 taškais. Chrisas Paulas (14 rez.perd.) ir De Andre Jordanas (19 atk.kam.) pridėjo po 22 taškus.

Hjustono krepšininkai pakartojo sezono rekordą ir pataikė 17 tritaškių.

Jamesas Hardenas mačo metu pasitempė kulkšnį, tačiau po rungtynių tikėjosi, kad rimtos traumos nepatyrė ir galės žaisti kitame susitikime.

Tai buvo pirmoji „Rockets“ pergalė prieš „Clipppers“ NBA čempionatuose nuo 2013 metų kovo 30 dienos bei vos antroji per 13 paskutiniųjų tarpusavio mačų pirmenybėse.

VIDEO: Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius