-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 28

Gražiausių LKL metimų paskutinėmis sekundėmis dešimtuke – pergalingi stebuklai

LKL TV tęsia gražiausių reguliariojo sezono epizodų pristatymą. Šį kartą – įspūdingiausių metimų paskutinėmis sekundėmis puokštė.
Mindaugas Lukauskis ir Jamesas Andersonas
Mindaugas Lukauskis ir Jamesas Andersonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Fantastiškais metimais paskutinėmis kėlinio ar rungtynių sekundėmis šį sezoną džiugino Mantas Kazonas, Martynas Linkevičius, „Žalgirį“ nuo sensacijos Utenoje išgelbėjęs Paulius Jankūnas, Gediminas Orelikas, Michaelas Dixonas, Rokas Giedraitis ir Saulius Kulvietis.

Trečioje vietoje atsidūrė Alytaus „Dzūkijos“ įžaidėjas Rytis Juknevičius, kuris su pirmojo kėlinio pabaigą skelbusia sirena švystelėjo taiklų metimą į „Mažeikių“ krepšį dar būdamas savoje aikštės pusėje.

VIDEO: Gražiausi metimai paskutinėmis sekundėmis

Iš dar toliau pataikė žalgirietis Jamesas Andersonas. NBA duonos ragavęs amerikietis iš savo aikštės pusės tritaškio linijos puslankio paleido taiklų tolimą metimą Šiauliuose, po kurio „Žalgirio“ lyderiui garsiai plojo net ir varžovų sirgaliai.

Gražiausio metimo paskutinėmis sekundėmis autoriumi tapo Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjasMike‘as Moseris. Iki rungtynių Klaipėdoje pabaigos likus žaisti 0,8 sek. amerikietis užklupo užmigusią šeimininkų gynybą ir priėmęs idealų Mindaugo Lukauskio perdavimą ore pamušė kamuolį į krepšį, taip išgelbėdamas Vilniaus komandą ir išplėšdamas pergalę prieš „Neptūną“ 87:86.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius