Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Gražiausių NKL savaitės epizodų rinkinyje – dešimt dėjimų į krepšį

Devynioliktosios NKL savaitės gražiausių epizodų rinkinyje – vien dėjimai į krepšį. TOP-10 sudarinėtojai pirmąją poziciją skyrė Joniškio „Delikateso” puolėjui Žilvinui Petraičiui. 194 cm ūgio joniškietis Kauno „Žalgirio“ dublerius nubaudė perimtu kamuoliu ir dėjimu nugara į krepšį.
Žilvinas Petraitis
Žilvinas Petraitis / nkl.lt nuotr.

Antroje vietoje – etatiniai NKL TOP-10 svečiai ir iki smulkmenų ataką „žemė-oras” atidirbę „Trakų" žaidėjai Simonas Lekys ir Domantas Pipiras. Trečioje pozicijoje – buvusio „Šilutės" gynėjo Evaldo Šaulio reidas į Kauno „JAZZ-Diremtos" baudos aikštelę ir galingu dėjimu sudrebinta krepšio konstrukcija.

Į geriausių NKL epizodų dešimtuką taip pat pateko Povilas Šakinis („Palanga“), Artūras Grygelis („Šilutė“), Jermaine Love („Vilnius”), Paulius Petrilevičius ir Ignas Labutis (abu – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“), Vytautas Pikalavičius (Jonavos „Petrochema“) ir Evaldas Dainys (Kauno „JAZZ-Diremta“). 

VIDEO: NKL dešimtukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius