-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 15

Į Lietuvą grįžęs Martynas Pocius: turiu galiojančią sutartį su „Žalgiriu“

Po atostogų JAV grįžęs Martynas Pocius patvirtino, jog turi sutartį su Kauno „Žalgiriu“ ir tikino, jog visiškai pasveiko nuo kamavusių nugaros skausmų.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / T.Tumalovičiaus nuotr.

„Pats nieko nebežinau. Turiu galiojančią sutartį su „Žalgiriu“, o ar mane parduos – nežinau. Čia jau nuo manęs nedaug priklauso. Turiu sutartį su „Žalgiriu“ ir tiek“, – oro uoste susirinkusiems žurnalistams teigė M.Pocius.

Gynėjas išsisuko nuo klausimo, ar norėtų likti Kauno klube: „Nežinau. Dabar visos mintys apie Lietuvos rinktinę sukasi, o kaip bus vėliau – pažiūrėsime“.

Krepšininkas pažymėjo, jog visiškai pasveiko po kamavusių nugaros skausmų ir yra pasirengęs prisijungti prie Lietuvos rinktinės, kurios pirmoji stovykla prasideda jau pirmadienį.

„Atostogos buvo aktyvios, visą laiką vyko reabilitacija, bet jau jaučiuosi gerai. Esu visiškai atsigavęs po traumos. Paskutinės dvi savaitės buvo kupinos aktyvaus sporto“, – džiaugėsi krepšininkas.

Paklaustas, kaip vertina „Žalgirio“ ekipos naujokus, M.Pocius tikino, jog pažįsta tik Robertą Javtoką, o apie kitus daugiau pasakyti galės prasidėjus sezonui.

„Pirkinius vertinu gerai, bet pažįstu tik Robertą. Kai susirinksime į pirmąją komandos stovyklą, tada bus aiškiau. Kol kas sunku kalbėti apie komandos tikslus, viskas dar labai toli“, – kalbėjo krepšininkas.

VIDEO: M.Pocius: turiu galiojančią sutartį su Žalgiriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius