-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 17

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komandą toliau rems miesto aludariai

Ilgas krepšinio rėmimo tradicijas turintis „Švyturys-Utenos alus“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį su LKL bronzos medalius iškovojusiu uostamiesčio krepšinio klubu „Neptūnas“.
„Neptūno“ ir „Prienų“ kova
„Neptūno“ komandos sirgaliai. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Rėmimo sutartį pasirašė „Švyturio“ vadovas Rolandas Viršilas ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo direktorius Osvaldas Kurauskas. „Švyturys“ į Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ rėmėjų gretas įsitraukė dar 2008-aisiais.

Klaipėdos aludariai savo miesto komandą rems ir per 2013-2014 metų sezoną, kai mėlynomis uniformomis pasipuošę krepšininkai pirmą kartą stos į kovą ir antrajame pagal svarbą žemyno turnyre – Europos taurėje. Tokią teisę „Neptūno“ krepšininkai kartu su treneriu Kaziu Maksvyčiu iškovojo pirmą kartą, nors Lietuvos krepšinio lygos čempionate be pertraukos žaidžia visus 20 sezonų. Šiuo metu „Neptūnas“ svečių sirgalius priima 5,5 tūkst. žiūrovų talpinančioje „Švyturio“ arenoje.

Paramos dydis nėra skelbiamas, o papildoma suma bus skiriama, jei „Neptūnas“ užsitikrins teisę ir kitą sezoną rungtyniauti Jungtinės VTB lygos varžybose. Klaipėdos aludariai paramos sutartyje numatė premijuoti krepšininkus, jei jie ir kitais metais pateks tarp keturių geriausių Lietuvos krepšinio lygos LKL komandų.

„Mūsų apsisprendimas įsteigti „Švyturio Klaipėdos kilmės fondą“ ir skirti jo lėšas uostamiesčio sportui, bendruomenei ir kultūrai duoda vaisių – „Neptūnas“ gavo bronzos medalius, į šalies futbolo lyderius veržiasi „Atlantas“, visada tik aukščiausių pasiekimų laukiame iš „Žuvėdros“. Ilgus metus remdami sportą, žinome, kiek daug kiekvieno miesto bendruomenei reiškia jos sportininkų pasiekimai. Klaipėdiečiai M.Paulauskas, S.Štombergas, A.Macijauskas, E.Žukauskas ilgus metus garbingai nešė Lietuvos krepšinio vėliavą – tikimės, kad uostamiesčio krepšinio tradicijos padės išugdyti naują Klaipėdos žvaigždžių ir sirgalių kartą“, – sakė „Švyturio“ vadovas Rolandas Viršilas.

Praėjusiais metais įsteigę „Švyturio Klaipėdos kilmės fondą“, Klaipėdos bendruomeniniams, kultūriniams ir sporto renginiams bei organizacijoms aludariai vien 2012 m. skyrė per 672 tūkst. litų paramą. „Švyturys“ praėjusiais metais apsisprendė, jog po 3 centus nuo kiekvieno parduoto tik Klaipėdoje verdamo „Ekstra“ alaus butelio skiriama Klaipėdai – sporto, kultūros, bendruomeniniams projektams remti. Nutarta, kad pradedant 2013 metais fondui bus skiriama ir dalis nuo užsienyje parduoto alaus „Ekstra“.

„Švyturio“ aludariai jau tryliktus metus iš eilės rems ir šalies krepšinio rinktinę, kuri ruošis Europos čempionatui Slovėnijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius