-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 08

„Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola: „Didžiuojuosi savo krepšininkais“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ sekmadienį namuose iškovojo puikią pergalę – 93:66 sutriuškino Kauno „Žalgirį“. Tai buvo pirmoji vilniečių pergalė prieš amžinąjį varžovą šį sezoną, leidusi pavyti LKL lyderius – „Žalgirį“ ir Klaipėdos „Neptūną“. Kauno klubas LKL čempionate patyrė trečiąją nesėkmę iš eilės.
Marcelo Nicola
Marcelo Nicola / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Labai didžiuojuosi žaidėjais, labai. Matau juos kasdien treniruotėse, kiek jie įdeda darbo, širdies ir energijos – tai kažkada atsiperka. Žinoma, ir po to gali pralaimėti, bet geri dalykai nutinka. 

Tai buvo rungtynės, kurias pradėjome sunkokai, tačiau prisitaikėme ir radome žaidimą. Tai vienas dalykų, kuriuos akcentuoju, kad susidūrus su problemomis reikia stengtis toliau ir ieškoti kelių. Žaidėme kietai gynyboje ir niekada nesustojome – tai svarbiausia. Darbas dar tikrai nepadarytas, trečiadienį eisime į karą Izmyre“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo „Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola.

„Žalgirio“ klubo treneris Gintaras Krapikas teigė, kad jo auklėtiniai padarė per daug klaidų, o tai yra neleistina, kai žaidi su „Lietuvos rytu“.

„Pirmas penkias minutes pavyko gintis, tačiau negalima daryti tiek klaidų, nes jie iškart jas paverčia taškais. Labai sunku žaisti, kai varžovai pataiko kone viską. Po pralaimėtų rungtynių galima rasti dešimtis pasiteisinimų – bloga salė, teisėjai, netinkama sportbačių spalva, tačiau nereikia to daryti.

Labai didžiuojuosi žaidėjais, labai. Matau juos kasdien treniruotėse, kiek jie įdeda darbo, širdies ir energijos – tai kažkada atsiperka.

Aišku, jie žaidžia salėje, kurioje treniruojasi, tačiau tai yra namų pranašumas ir jis negali daryti tokios įtakos.  Be abejo, kad nesmagu pralaimėti tris kartus iš eilės, tačiau gali visko atsitikti, kai reikia žaisti su stipriomis komandomis. Tvarkaraščio pakeisti negaliu“, – rezultatą komentavo G.Krapikas.

„Lietuvos ryto“ komandos gretose nuo atsarginių žaidėjų suolelio nepakilo nei Simas Jasaitis, nei Kšištofas Lavrinovičius, tačiau treneris teigė, kad tai buvo tiesiog taktinis sprendimas.

„Jūs visada klausiate, kodėl nežaidė tas ar anas. Tai buvo taktinis sprendimas, jie yra sveiki ir gali žaisti. S.Jasaitis nemažai žaidė trečiadienį, tačiau tada nerungtyniavo T.Leslie. Turime 12 žaidėjų, reikia juos rotuoti, kad tai taptų pranašumu mums. Tai yra buvimo geroje komandoje dalis – vieną dieną žaidi, kitą – ne. Titulų su 7 žaidėjais nelaimėsi“, – aiškino M.Nicola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius