Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 04

Marcelo Nicola: „Turkijoje viskas prasidės nuo nulio“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai pirmosiose Europos taurės aštuntfinalio rungtynėse taikiai 81:81 išsiskyrė su Izmiro „Pinar Krasiyaka“ klubu. Nors Turkijos klubo trenerio asistentas po mačo sakė, kad pranašumas yra jų pusėje, tačiau vilniečių strategas Marcelo Nicola teigė, kad išvykoje viskas prasidės nuo nulio, tad nieko blogo nenutiko.
„Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola
„Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Buvo sunkios rungtynės, didžiuojuosi žaidėjais už kovą, už parodytą energiją. Patys sau prisidarėme bėdų klaidomis, suteikėme jiems antrą kvėpavimą, leidome grįžti į rungtynes.

Antroje pusėje padarėme daug klaidų. Nemanau, kad jie darė kažką ypač gerai, tačiau mes jiems patiems leidome grįžti. Turime dar 40 minučių, tai lyg antrasis kėlinys, viskas prasidės rezultatui esant 0:0“, – save ir komandą ramino M.Nicola.

Tuo tarpu „Pinar Karsiyaka“ trenerio asistentas Servetas Ozsuneras teigė, kad po lygiųjų Vilniuje persvara yra jo ekipos pusėje.

Manau, kad spaudimas bus jų pusėje, jie žais namuose, esame pasirengę, kad Turkijoje bus tikras karas.

„Nepasidavėme, kovojome iki pabaigos, nors vilniečiai žaidė gerai. Manau, kad tokių rungtynių rezultatas mums suteikia pranašumą. Žinau, kad kitą savaitę namuose turėsime nerealų palaikymą. Tai nėra pergalė, bet rezultatas nėra blogas. Mums užteks laimėti ir vienu tašku, tikiu, kad namuose laimėsime“, – patikino S.Ozsuneras.

„Lietuvos ryto“ treneris M.Nicola teigė, kad Turkijoje Lietuvos krepšininkų lauks pragaras.

„Manau, kad spaudimas bus jų pusėje, jie žais namuose, esame pasirengę, kad Turkijoje bus tikras karas. Turkijoje bus daug sirgalių, spaudimas, reikės susikoncentruoti“, – teigė M.Nicola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius