-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 26

„Nevėžio“ krepšininkų kišenės po pergalės prieš „Prienus“ pasunkėjo 1500 eurų

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate svarbią pergalę pirmadienį iškovojo Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai. Mindaugo Budzinausko auklėtiniai namuose 69:63 įveikė „Prienų“ ekipą.
„Nevėžis“
„Nevėžis“ / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šis laimėjimas ne tik leis kėdainiečiams tvirčiau pasijusti turnyrinėje lentelėje, siekiant išsaugoti pozicijas pajėgiausioje šalies lygoje, mat jie priartėjo prie devintoje vietoje esančių „Prienų“ ir šias dvi komandos dabar skiria vos vienas taškas, ir bet pradžiugino žaidėjus netikėta dovana – ūkininkų įsteigto „Ūkininkų fondo“ 1 500 eurų premija. 

Paskatinimo krepšininkams akciją inicijavo ūkininkas Arvydas Šmigelskis su sūnumi Karoliu. Juos palaikė Antanas Mažeika, Vidmantas Girdzijauskas, Antanas Pacaitis, Ramūnas Špokas, Romas Vasylius ir Vaida Žebrauskienė. 

A.Šmigelskio teigimu, tokia dovana krepšininkams nebus vienkartinė. Ateityje ūkininkai planuoja steigti paramos fondą, kurio lėšomis skatins sportininkus už gražias ir svarbias pergales.

„Tiesiog esame savo krašto patriotai. Suprantame, kad krepšinio klubui nėra lengva išgyventi, tad norėdami žaidėjus papildomai padrąsinti, nutarėme apdovanoti premija už svarbią pergalę“, – įteikdamas premiją sakė A.Šmigelskis. 

Krepšinio klubo „Nevėžis“ direktorius Antanas Sakavickas padėkojo ūkininkams už paramą ir papildomą indikatorių rungtynėse, vedusį į laimėjimą: „Labai smagu sulaukti ne tik moralinio, bet ir materialinio palaikymo. Tikimės, kad tai tik graži pradžia ir su ūkininkais užmegsime nuolatinį bendradarbiavimą. Jau netrukus ūkininkams padėkosime už šią dovaną, pakviesdami juos į rungtynes su Kauno „Žalgirio“ ekipa.“

Premiją atsiėmę krepšininkai ir jų treneriai sakė, kol neturėjo pinigų, tol neplanavo, kur juos išleis. Vieni prasitarė, kad galbūt pirks vitaminų, kiti – palepins save maloniomis staigmenomis. O treneris Mindaugas Budzinauskas tik nusišypsojo: „Galės vyrai pasidaryti sau nedidelę šventę.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius