Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 18

Paulius Motiejūnas tikina teisėjo neįžeidinėjęs: „Sporte emocijos – normalu“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo direktorius Paulius Motiejūnas pareiškė, kad jam paskirtos 300 eurų baudos už teisėjo įžeidimą mokėti neskubės. Jis su teisininkais ketina kreiptis į Lietuvos krepšinio lygos vadovus, kad šie panaikintų jam trečiadienį skirtą nuobaudą.
Konferencijos akimirkos
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

P.Motiejūno teigimu, jis nieko nenorėjęs įžeisti. „Vyko pokalbis, kuris į viešumą nepateko. Nebuvo jokių įžeidinėjimų, tai nesusipratimas. Tariamės su teisininkais ir kreipsimės į LKL vadovus, kad jie paaiškintų šią situaciją“, – tvirtino jis trečiadienį vykusioje spaudos konferencijoje Kaune.

P.Motiejūnas mano, kad reikšti emocijas sporte yra normalu. „Ne tik fanai reiškia emocijas. Mes irgi turime emocijų. Tai normalu, sportas ir yra emocijos“, – aiškino klubo vadovas.

P.Motiejūnas pateisina ir „Žalgirio“ trenerio Gintaro Krapiko kritiką teisėjams po mačo su Klaipėdos „Neptūnu“. Už ją G.Krapikui grėsė 289 iki 1448 eurų bauda. Tačiau strategas atsipirko įspėjimu. „Nesuprantu, kodėl taip griežtai vertinimos trenerio emocijos ir komentarai po pralaimėtų rungtynių“, – stebėjosi P.Motiejūnas. 

Kaip šiandien tikino LKL oficialus puslapis, atsižvelgiant į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynių, kuriose susitiko Klaipėdos „Neptūnas“ ir Kauno „Žalgiris“, teisėjų raportą Kauno „Žalgirio“ komandos direktorius P.Motiejūnas pažeidė LKL 2014–2015 metų čempionato nuostatų straipsnį 19.3, pasibaigus rungtynėms viešai įžeidinėdamas vieną rungtynių teisėją.

Už tokį poelgį pagal LKL čempionato nuostatų straipsnį 30.8. (vieši įžeidinėjimai rungtynių teisėjo atžvilgiu) VŠĮ „Kauno Žalgirio rėmėjas“ buvo skirta 300 eurų piniginė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius