-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 02

Pristatyta LKL „Žvaigždžių diena“: „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ susijungs į komandą

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atstovai kartu su Vilniaus meru Artūru Zuoku pristatė kovo 29-ąją dieną „Siemens“ arenoje vykstančios „Žvaigždžių dienos“ formatą. Jame – du rimti pasikeitimai. Lyga nusprendė pakeisti pagrindinių rungtynių formatą – jose jėgas suvienys „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ krepšininkai, kuria žais prieš likusių LKL komandų rinktinę. Lygos treneriai varžysis „Karavano“ („Amerikankės“) žaidime.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Artūro Zuoko dėka mums pavyko po 8 metų pertraukos susigrąžinti LKL „Žvaigždžių“ dieną į Vilnių. Nuo pat sezono pradžios galvojome, ką reikia daryti, kaip pakeisti „Žvaigždžių dienos“ renginius. Ne paslaptis, kad pastaraisiais metais sulaukėme atsiliepimų, kad šios rungtynės yra nuobodžios, neįdomios net krepšininkams. Nuspręsta, kad šiemet „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ komandos susijungs ir žais su visų likusių LKL komandų rinktine“, – spaudos konferencijoje pasakojo laikinai LKL generalinio direktoriaus pareigas einantis Žygimantas Surintas.

Be to, lyga nusprendė atsisakyti Lietuvoje nepritapusio slalomo konkurso ir lygos komandų trenerius pakviesti varžytis „Karavano“ (kitur Lietuvoje žinomu „Amerikankės“ pavadinimu) žaidime.

„Tikimės, kad šiemet mums pavyks sutaikyti LKL komandų žaidėjus. Lygos rinktinėje suvienysime populiariausius LKL krepšininkus, pakviesime ir du buvusius komandų žaidėjus-veteranus. Tokie pat krepšininkai bus įrašyti ir į „Žalgirio“ bei „Lietuvos ryto“ jungtinės komandos sudėtį. Balsavimas dėl žaidėjų jau prasideda, balsuojantys žmonės galės laimėti įvairių prizų“, – pasakojo Ž.Surintas.

Noriu pabrėžti, kad susijungia du amžini varžovai, o ne dvi stipriausios LKL komandos. Starto penketą rinks žmonės ir pagal jų balsus atrinksime žaidėjus, jei nubalsuos už 5 vienos komandos – taip ir bus

Kaip įprasta, rinkti „Žvaigždžių dienos“ rungtynių starto penketus yra patikėta krepšinio sirgaliams, kurie jau gali balsuoti puslapyje zvaigzdziudiena.lt

Laikinasis lygos vadovas pripažino, kad sirgalių balsai gali lemti, jog „Amžinų varžovų“ komandos startinis penketas po balsavimo gali susidaryti vien iš „Žalgirio“ krepšininkų, tačiau prižadėjo, kad tokiu atveju lyga nieko nekeistų.

„Noriu pabrėžti, kad susijungia du amžini varžovai, o ne dvi stipriausios LKL komandos. Starto penketą rinks žmonės ir pagal jų balsus atrinksime žaidėjus, jei nubalsuos už 5 vienos komandos – taip ir bus“, – pažadėjo Ž.Surintas.

Kiti du renginiai – tritaškių ir dėjimų konkursas – vyks be pasikeitimų. Tritaškius mes po vieną žaidėją iš visų 11 LKL komandų bei taikliausias lygos sezono snaiperis. Dėjimų konkurse trijuose raunduose varžysis šeši klubų deleguoti žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius