-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bėgikas Benediktas Mickus varžysis dėl kelialapio į jaunimo olimpines žaidynes

Azerbaidžano sostinėje vykstančiose II jaunimo olimpinių žaidynių Europos zonos lengvosios atletikos atrankos varžybose sėkmingai atrankos barjerą įveikė ir 800 m bėgimo finale dėl vieno iš trijų kelialapių kovos Benediktas Mickus.
Benediktas Mickus
Benediktas Mickus / Alfredo Pliadžio nuotr.

Lietuvis šeštadienį trečiajame atrankos bėgime sugaišo 1 minutę 55,71 sekundės ir, pagerinęs asmeninį sezono rezultatą, užėmė antrąją vietą bei su penktu rezultatu pateko į finalą.

Nepasisekė Ernestui Kalendai, kuris antrąjį atrankos bėgimą įveikė per 1 minutę 58,75 sekundės ir buvo šeštas, o bendroje įskaitoje liko septynioliktas tarp 21-o atleto.

Šeštadienį rytinėse varžybose atrankos barjero įveikti nepavyko ir kitiems šešiems startavusiems lietuviams: trišuolininkai Titas Bartkus (14,43 m – asmeninis rekordas) ir Dominykas Petrosevičius (14,41 m – asmeninis rekordas) užėmė atitinkamai šešioliktą ir septynioliktą (23 dalyviai) vietas, šuolininkas į aukštį Dovydas Gricius (1,96 m – sezono rekordas) tenkinosi aštuonioliktąja pozicija (23 dalyviai), rutulio stūmikė Akvilė Gedminaitė (13,44 m) liko devyniolikta (27 dalyvės), o kūjo metikė Aistė Žiginskaitė (52,70 m) liko tik 24-ta (29 dalyvės).

Už finalo ribų liko ir asmeninį rekordą pagerinęs disko metikas Jaunius Meinoris (50,68), kuris tarp trylikos A grupėje startavusių sportininkų tebuvo vienuoliktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius