Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boltas: aš labai pavargau (video, nuotraukos)

Savo 23-io gimtadienio išvakarėse ketvirtadienį antrą planetos rekordą Berlyne pagerinęs Usainas Boltas specialiai surengtoje spaudos konferencijoje tikino, kad yra labai pavargęs, bet pasirengęs trečiam rekordui estafetės rungtyje.
U.Bolto pergalė 200 m bėgime
U.Boltas teigė pasirengęs trečiam rekordui Berlyne. / Artūro Gimžausko nuotr.
Temos: 2 Rekordas Berlynas

„Esu labai labai pavargtęs. Rytoj ilgai ilgai miegosiu“, – kalbėjo U.Boltas. Berlyne jamaikietis už du pasaulio rekordus jau užsidirbo papildomus 200 tūkst. JAV dolerių, tačiau jam daug svarbiau buvo iškovoti pasaulio čempiono titulą.

„Kai buvau mažas, vieną dieną sau sakiau, kad tapsiu pasaulio čempionu. Likau ištikimas šiai minčiai ir tikslą pasiekiau“, – teigė 200 m per rekordinį laiką (19,19 sek.) įveikęs sprinteris. Į antrą vietą nusitaikęs, bet devyniolikmečiam talentui iš Panamos nusileidęs amerikietis Wallace'as Edwardas tikino, kad padarė viską.

„Treniravausi labai sunkiai. Šiek tiek palengvėdavo, kai užsivilkdavau marškinėlius su Bolto nuotrauka“, – juokėsi jis. Amerikietis prisipažino, kad neseniai susipažino su U.Boltu ir iškart tapo labai gerais draugais. Lyg tai patvirtindamas jamaikietis laikė virš jo iškėlęs du pirštus ir visaip vaipėsi.

U.Boltas neišvengė ir klausimų apie dopingą. Ar įmanoma gerinti rekordus nieko nevartojant? „Tikiuosi, kad vieną dieną žmonės nustos manęs klausinėti apie dopingą, nes jokio dopingo niekas mano organizme neras“, – teigė jamaikietis.

VIDEO: 15min.lt - U.Bolto triumfas ir pokštai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius