Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Danske Bank Vilniaus maratone" – dušai, internetas ir graviruoti medaliai

Kur nusiprausti? Kur pasidėti daiktus? Ar yra nemokamas bevielis internetas? Kada ir kur bus paskelbti bėgimų rezultatai? Ar galima nusipirkti proginius marškinėlius? Tai klausimai, kuriuos kaskart užduoda į varžybas atvykę bėgimo entuziastai. Į visus juos „Danske Bank Vilniaus maratono" organizatoriai turi atsakymus.
Dušas ant ratų
Dušas ant ratų / Organizatorių nuotr.

 

Dušai, rūbinės, nemokamas internetas ir marškinėliai prekyboje TIKRAI bus. Dar daugiau – didžiausioje Lietuvos bėgimo šventėje galėsite ant gauto medalio išgraviruoti savo bėgimo laiką, o rezultatus rasite ne tik ant infosienos, bet ir išmaniuoju būdu.

Katedros aikštėje įsikūrusiame palapinių miestelyje „Danske Bank Vilniaus maratono" rėmėjai ir partneriai kvies dalyvauti žaidimuose, rašyti pasižadėjimus kitiems metams, vaišins natūraliomis obuolių sultimis. Pačių mažiausių laukia vaikų pramogų zona su dideliu batutu ir kitomis pramogomis.

Dušas – kiekvienam bėgikui

Po svarbiausius pasaulio sporto ir kultūros renginius važinėjantis „Hansgrohe" dušo automobilis atvyksta ir į „Danske Bank Vilniaus maratoną". 40 tonų sveriantis sunkvežimis stovės Gedimino prospekto pradžioje, finišo zonoje. Vienu metu duše ant ratų galės praustis 20 bėgimo entuziastų. „Hansgrohe" dušo automobilis suskirstytas į vyrų ir moterų zonas, kuriose vilniečiai ir miesto svečiai jėgas atgaus nemokamai. Tiesa, dušui reikalingas priemones (dušo želė, šampūnas, rankšluostis) reikės turėti savo.

Nemokamas belaidis internetas – Katedros aikštėje

Pusmaratonį ir moksleivių bėgimą šiemet remianti bendrovė TEO varžybų dieną pasirūpins mėgstančiais naršyti ir nedelsiant savo įspūdžiais dalintis internete. Katedros aikštėje, TEO lounge zonoje galėsite ne tik patogiai atsisėsti ir atsipūst – spartusis Wi-Fi ryšys čia veiks nemokamai. Maža to, 10 000 pirmųjų užsiregistravusių varžybų dalyvių, atsiimdami numerius, gaus bevielio TEO Wi-Fi interneto korteles metams nemokamai.

Rūbinė – starto zonoje

Bėgikų patogumui rūbinė „Danske Bank Vilniaus maratone" bus išdėstyta netoli starto linijos. Joje varžybų dalyviai galės palikti į sportinius krepšius sudėtus daiktus. Nors rūbinę saugos apsaugos darbuotojai, rekomenduotina krepšiuose vertingų daiktų nepalikti. Rūbinės paslauga bus teikiama nemokamai.

Rezultatai – ant sienos, telefone ir elektroniniame pašte

Jei starto metu kemšasi bėgimo vartai, tai po finišo – vieta prie informacinės sienos su rezultatais. Bėgikai juokauja, kad artėjant prie jos gerokai išauga traumų tikimybė. Siekdami išvengti spūsčių ir kitokių nepatogumų, „Danske Bank Vilniaus maratono“ organizatoriai siūlo išeitį. Nepanorę mindžikiuoti eilutėje prie rezultatų lapų, savo laikus bėgikai ras mobilioje maratono svetainės versijoje www.vilniausmaratonas.lt. Dar viena naujovė – varžybų rezultatas elektroninio pašto dėžutėje. Šią informaciją sistema automatiškai išsiųs vos bėgikui kirtus finišo liniją.

Marškinėlių užteks visiems

Sekdami didžiųjų maratonų pavyzdžiu, nemokamai „Danske Bank Vilniaus maratono" marškinėlius organizatoriai dovanos tik 42,195 kilometrų distanciją pasirinkusiems bėgikams. Visų kitų bėgimų dalyviai galės marškinėlius įsigyti išankstinio numerių atsiėmimo metu pramogų ir laisvalaikio centre „Panorama“ arba renginio dieną Nike palapinėje. Oficialių marškinėlių kaina – 69 litai (20 eurų).

Graviruoti medaliai

Bėgikai, įveikę bent 4,2 kilometro bei susimokėję už registraciją, bus apdovanoti „Danske Bank Vilniaus maratono" medaliais. Tiems, kam tik medalio – negana, galės savo trofėjų kolekciją papildyti ypatingu, graviruotu, medaliu. Graviravimo specialistai renginio metu asmeniniais rezultatais išgraviruos 1000 medalių. Jei šios paslaugos užsigeis daugiau bėgikų, medalį, numerį ir finišo laiką teks palikti graviravimo meistrams. Jie išgraviruotą bėgimo trofėjų per savaitę atsiųs paštu. Paslaugos kaina – 10 litų (2,90 euro). Susimokėti už graviravimą galima registruojantis, graviravimo paslaugą pažymėjus varnele, arba renginio dieną medalių graviravimo zonoje.

Registracija brangsta

Užkietėję ilgų nuotolių bėgikai žino: iš anksto planuojantys laiką taupo savo pinigus. Sausio-balandžio mėnesiais registracija į visų nuotolių bėgimus buvo pigiausia. Vėliau registracijos mokestis periodiškai didėjo ir augs toliau. Šiuo metu, t.y. iki rugpjūčio 31 dienos, maratono distancijos registracija kainuoja 110 litų (31,86 euro), TEO pusmaratonio – 80 litų (23,17 euro), Nestlé 10 kilometrų -  60 litų (17,38 euro), Rimi 4,2 šeimos bėgimo – 20 litų (5,79 euro). Nuo rugsėjo 1 dienos visų distancijų registracijos kaina augs, o brangiausiai ji kainuos rugsėjo 13-14 dienomis.

Daugiau informacijos ir registracija - www.vilniausmaratonas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius