-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiakovės elitas vėl rinksis Gotzise

Paskutinį gegužės savaitgalį (05.29–30 dienomis) pajėgiausi pasaulio daugiakovininkai tradiciškai rinksis Austrijos Gotziso miestelyje, kur bus surengtos jau 36 „IAAF Combined Events Challenge Meeting” statusą turintis daugiakovės turnyras. Savo dalyvavimą jame patvirtino britė Jessica Ennis.
Jessica Ennis iki traumos 2008 metais
Jessica Ennis iki traumos 2008 metais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Daugiakovininkai varžybas Austrijoje laiko vienu stipriausių turnyru, dalyvauti jame – didelė garvė ir siekiama svajonė. Šiemet apie savo atvykimą į Austriją pranešė ir pasaulio čempionė Jessica Ennis, kuriai Gotzisas sukelia ne pačius maloniausius prisiminimus.

2008 metais J.Ennis, teikianti daug vilčių 22 metų sportininkė, 200 metrų rungtyje gavo traumą ir turėjo praleisti Pekino olimpines žaidynes. Iki minėto staro britė jau buvo spėjusi užimti 4 vietą pasaulio čempionate, pagerinti 25 metus prasilaikiusį Didžiosios Britanijos šuolio į aukštį rekordą, tapti Sandraugos žaidynių prizininke.

Tai bus pirmasis turnyras po pergalės pasaulio čempionate Berlyne, kuriame britė dalyvaus septynkovėje. „Labai laukiu šio starto. Ten buvo nepakartojama atmosfera ir iki traumos jaučiausi labai komfortiškai. Dabar stengiuosi prisiminti visas teigiamas emocijas iš šio turnyro – nenoriu, kad mane apniktų niūrūs prisiminimai”, – teigia J.Ennis.

Taip pat jau patvirtinta, kad Austrijoje pasirodys ir olimpinė čempionė, ukrainietė Natalija Dobrynska bei 2008 metų turnyro nugalėtoja, olimpinės bronzos savininkė,  rusė Tatjana Černova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius