Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovaistinės 10 km taurės bėgime“ Šiauliuose lenktyviaus stipriausios miesto komandos

Futbolo klubas „Šiauliai“, Lietuvos regbio čempionai „Vairas-Jupoja“, geriausia Lietuvos moterų žolės riedulio komanda „Gintra-Strekte-Universitetas“, A. Sireikos krepšinio mokykla, Šiaulių miesto krepšinio teisėjai, dziudo veteranai – tai komandos ir organizacijos, kurių atsovai šį sekmadienį, birželio 1 dieną, dalyvaus ketvirtajame „EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ etape Šiauliuose. Palaikydami sveikos gyvensenos idėją sportininkai, kartu su bėgimo entuziastais iš visos Lietuvos, bėgs 2,5 ir 5 kilometrų FUN RUN bėgime.
Šiaulių meras Justinas Sartauskas, žolės riedulio komandos „Gintra-Strekte-Universitetas“ kapitonė Donata Grigienė, EUROVAISTINĖS dirketorė Neringa Vaitelytė, bėgimo organizatorius ir VšĮ „Tarptautinis maratonas“ direktorius Darius Mikulis.
Šiaulių meras Justinas Sartauskas, žolės riedulio komandos „Gintra-Strekte-Universitetas“ kapitonė Donata Grigienė, EUROVAISTINĖS dirketorė Neringa Vaitelytė, bėgimo organizatorius ir VšĮ „Tarptautinis maratonas“ direktorius Darius Mikulis. / Sauliaus Čirbos nuotr.

„Labai smagu prisdėti prie tokios iniciatyvos. Pirmą kartą esame pakviestos į tokį renginį. Be to, kad dieviname žolės riedulį, labai norime sudalyvauti ir tokiuose smagiuose, sveikuose renginiuose. Sekmadienį „EUROVAISTINĖS 10 km bėgime“ dalyvaus visa mūsų komanda.

Savo pavyzdžiu, kartu su kitais miesto sportininkais, sveika gyvensena bandysime užkrėsti tuos, kurie nebėgs,“ – bėgimo šventės spaudos konferencijoje kalbėjo žolės riedulio komandos „Gintra-Strekte-Universitetas“ kapitonė Donata Grigienė.

Šiaulių centre vyksiantį „EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ etapą entuziastingai sutiko ir savivaldybės atstovai – meras Justinas Sartauskas, vicemerė Danguolė Martinkienė, sporto skyriaus vedėjas Gintaras Jasiūnas.

„Šventei pasiruošta, renginys suderintas su savivaldybe, policija, autobusų parku. Nepamirškime, kad biželio 1-oji yra tarptautinė vaikų gynimo, o tuo pačiu ir Tėvo diena, tad minėti ją šį kartą kviečiu kitaip, t.y. bėgant ir su gera nuotaika,“ – sakė J. Sartauskas.

Kad bėgimo džiaugsmą patirtų septynių skirtingų Lietuvos miestų gyventojai, ypač svariai prisidėjo EUROVAISTINĖ.  

„Vyrauja stereotipinė nuomonė, jog vaistinės gydo ligas tik parduodamos vaistus. Bet yra ne visai taip. Mūsų misija – padėti žmonėms būti sveikais ir gerai jaustis kasdien. Prisijungę prie šio bėgimo organizatorių norime skleisti žinią, kad reikia mylėti save, savo sveikatą ir ja rūpintis dar prieš susergant.

Kasdienis fizinis aktyvumas yra savotiškas vaistas, jis suteikia energijos, geros nuotaikos. Tai yra prevencija nuo visų ligų. Tad kviečiu šį sekmadienį visus šiauliečius, tiek profesionalus, tiek entuziastus, tiek tuos, kurie sau pažadėjo gyventi sveikiau, dalyvauti „EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ bėgimo šventėje ir kartu su mumis palaikyti sveikos gyvensenos populiarinimą. Džiaugiamės, kad tokie esame ir patys – į bėgikų būrį visuose etapuose įsilieja ir EUROVAISTINĖS darbuotojų komanda,“ – kalbėjo EUROVAISTINĖS direktorė Neringa Vaitelytė.

Priminsime, jog pirmieji trys „EUROVAISTINĖS 10 km bėgimo taurės“ etapai įvyko Alytuje, Kaune ir Panevėžyje. Bėgimų nugalėtojai bus apdovanoti piniginiais EUROVAISTINĖS prizais, visiems dalyviams bus įteikti atminimo ženkliukai.

STARTAI:

11:00 val. – vaikų bėgimas

11:30 val. – 5 km ir 2,5 km FUN RUN bėgimai

12:15 val. – 10 km bėgimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius