Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grėsmingas signalas

Didžiosios Britanijos ilgų nuotolių bėgikas Mo Farahas privalės kreiptis į medikus ir atlikti išsamius savo sveikatos tyrimus, mat jau antrą kartą per mėnesį varžybų metu jis neteko sąmonės.
Pastaruoju metu Mo Farahui bėgimai baigiasi taip...
Pastaruoju metu Mo Farahui bėgimai baigiasi taip... / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bėgimas
„Scanpix“ nuotr./Mo Farahas
„Scanpix“ nuotr./Mo Farahas

Pirmą kartą tai atsitiko Europos kroso čempionate Dubline. Tuomet britas finišavo antras, pralaimėjęs varžovui iš Ispanijos. Kova bėgimo trasoje taip išsekino M.Farahą, kad iš karto po finišo jis apalpo ir buvo išneštas neštuvais. Britas net nedalyvavo apdovanojimo ceremonijoje, mat tuo metu jam buvo suteikiama medicininė pagalba.

Panašus scenarijus pasikartojo ir kroso Edinburge metu. M.Farahas pradėjo bėgimą labai greitai ir maždaug 4 kilometre artimiausius savo priešininkus lenkė kone 100 metrų. Tačiau finišavo jis labai sunkiai, praleisdamas į priekį du varžovus. Po bėgimo bėgiko būklė buvo labai sunki, jam ir vėl prireikė medikų pagalbos.

Tad sportininkas kreipėsi pagalbos į medikus, kurie yra paprašyti nustatyti, kodėl organizmas taip reaguoja į padidėjusius fizinius ir moralinius krūvius. Ir šie tyrimai bus atlikti artimiausiu metu, dar prieš treniruočių stovyklą, kuri suplanuota Kenijos aukštikalnėse. „Noriu būti tikras, jog viskas gerai. Kitaip išprotėsiu nuo įvairiausių juodų minčių“, – sako pats bėgikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius