-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaišiadorių gyventojai pamišę dėl sporto

Aktyvaus sveikatinimo ir sporto projektas „Judėjimas – sveikatos šaltinis“ kaišiadoriškius išviliojo į lauką net spaudžiant šaltukui. Renginio organizatoriai visus susirinkusius kvietė atlikti testus, parodančius žmogaus fizines galimybes, pasikalbėti su profesionaliais treneriais bei tiesiog drauge pasportuoti gryname ore.
 „Judėjimas – sveikatos šaltinis“ Kaišiadoryse
„Judėjimas – sveikatos šaltinis“ Kaišiadoryse / Sporto biržos nuotr.

„Šis projektas yra labai šauni iniciatyva. Smagu, kad viskas vyksta ne vasarą, kuomet su sportu susijusių renginių yra labai daug. Dabar, kai lauke vėsu, žmonėms “persilaužti„ ir išeiti į lauką pasportuoti, pajudėti yra labai naudinga. Džiaugiuosi, kad tokia akcija vyksta ir Kaišiadoryse“, – pasakojo Kaišiadorių kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jurgita Truskauskienė.

Šaltuko neišsigando ir mokyklinio amžiaus jaunimas, ir studentai bei vyresnieji. Visi tarsi susitarę tvirtino, kad Kaišiadoryse sportuoja daugelis ir tą daro su didžiausiu malonumu. J.Truskienė patikino, kad miestelio gyventojai yra aktyvūs ir žiemą, ir vasarą, mėgsta šiaurietišką ėjimą, bendruomenės nariai bėgioja ir dalyvauja įvairiose varžybose. Pasak į renginį atėjusio Kaišiadorių rajono Žiežmarių gimnazijos kūno kultūros mokytojo Almiro Kavaliausko, testai, padedantys įvertinti savo fizines galimybes naudingi visiems, vaikai apie tai sužino jau mokykloje. Pats A.Kavaliauskas mokiniams taip pat rodo pavyzdį, sportuoja bent kelis kartus per savaitę ir turi tris mėgstamas sporto šakas: lengvoji atletika, smiginis ir orientacinis sportas. Jaunieji miestelėnai taip pat tikino lankantys sporto būrelius arba susirenkantys aktyviai laiką leisti lauke.

Kūno kultūros ir sporto departamentas, bendradarbiaujant su Lietuvos sporto universitetu bei profesionalių sporto trenerių komanda „Sporto birža“ primena, jog projektas „Judėjimas – sveikatos šaltinis“ sumanytas kelti domėjimąsi sveika ir aktyvia gyvensena, burti visų amžiaus grupių žmones aktyvesniam judėjimui ir sportui gryname ore bet kokiu metų laiku. Be to kiekvienas užsiregistravęs dalyvis gaus nemokamą metinę virtualių treniruočių narystę portale „Sporto birža“ ir galės sportuoti virtualiai ištisus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius